מה קורה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי
    ילי
    15/05/2007

אני בחורה שתמיד החשבתי את עצמי מינית, מגיל צעיר יש לי ראש פתוח בקשר למין ויצרים גבוהים אפילו שמימשתי אותם רק בגיל 20 (היום אני בת 33). במשך השנים נהנתי מאוד מסקס עם כמה וכמה בני זוג שהיו מיועדים רק לתחום זה (אהבה גדולה לא מצאתי, בשטח הזה ידעתי מה אני מחפשת בברור ולא מצאתי).לפני יותר מחצי שנה נכנסתי למשבר ולדכאון שבעקבותו נעלם לי כל הצורך המיני, מבחורה שמאוננת כל לילה לא יכולתי להביא את עצמי לאורגזמה. בינתיים הדיכאון עבר, לפני חודשיים הכרתי את אהבת חיי שהוא התגשמות כל חלומותיי ואני כל חלומותיו. תיקשורת מדהימה אבל הסקס לא משהו. היצר המיני שלי לא חזר לעצמו וגם כושר הזיקפה שלו לוקה בבעיה (הוא טוען שהוא עדיין מתרגש ממני), כאשר כבר אנחנו עושים סקס (בערך פעם בשבוע) יש לנו סבבה של סקס ואנחנו פתוחים ובאותו ראש (בוא נגיד שאנחנו אוהבים את זה אגרסיבי ולא עדין). האם אני צריכה להלחץ מכך שאנחנו לא מקיימים סקס כמו "שנהוג" בתחילת מערכת יחסים או שפשוט מעניין אותנו כרגע יותר לפתח את הצד הריגשי (כמה שאנחנו מדברים ומשתפים אין לזה סוף, התקשורת שלנו היא עולם ומלואו ואני מאחלת אותו לכולם. אז האם יש לי מה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי

הוספת תגובה

• אין לך מה לדאוג...

15/05/2007

את מתארת זוגיות נפלאה, התגשמות חלומות הדדית, תקשורת מדהימה וסבבה של סקס. מה שמעיב על הכל זה שהחשק שלך לא משהו ואיתו גם הזקפה שלו. האם שווה לדאוג בשל כך?!

לדעתי, הצד של המאזניים החיובי רב אין ערוך מהבעיות הקיימות, מה גם שמדובר בתחילת הקשר. עזבו כרגע את הביצועים והשקיעו בצד הרגשי (בייחוד לאור העובדה שאפילו הביצועים סבבה כדברייך...). אל תחפשי בעיות במקום בו אינן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו