בעית זיקפה נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זיקפה נפשית
    עמית
    04/11/2012

אני ואשתי מנסים להיכנס להריון כבר למעלה מחצי שנה, לאחרונה כנראה מהלחץ של ימי הביוץ והרצון להריון התחילו לי בעיות זיקפה. פתאום לא עומד לי. ניסיתי לא להיות מעורב בימי הביוץ ולעשות משהו רומנטי לפני בכדי לעלות את הגירוי אבל כלום לא עוזר, פשוט כבר לא עומד לי. כשאני לבד עם עצמי זה עומד ללא בעיה, אך למרות זאת אני מרגיש כבר פחות חשק באופן כללי, אני מנסה לא לחשוב על זה אבל לא מצליח. ויש לי גם כאבים באיזור. כנראה סוג של כאבים נפשיים. חשוב לי לציין שאני נמשך מאוד לאשתי וזה לא קשור אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זיקפה נפשית

הוספת תגובה

• בעית זיקפה נפשית - תגובה

05/11/2012

התופעה שאתה מתאר - חרדת ביצוע קלאסית, סביב רצון להכנס להריון - היא נפוצה. אתה צריך להעמיד את איברך כשמבקשים ממך בתזמון מצויין ולא כשאתה רוצה. ניתן להשתמש בכדורים משפרי און או לגמור באוננות ולהשתמש בתוצר להזרעה.

חשוב להוסיף מפגשים אינטימיים מענגים שאינם סביב הביוץ, על מנת שלא כל חיי המין שלכם יהפכו למוכווני מטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו