זקוקה ל עזרה דחופה ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה ל עזרה דחופה ביותר
    חסוי
    03/03/2008

אני בת 29 וחבר שלי בן 32 והחשק המיני שלו מאוד ירוד יש לציין כי במשך חצי שנה ראשונה היינו מגיעים למצבים אינטימים כל סוף שבוע כיוון שהיינו נפגשים רק בסופ"ש (קשר מרחוק) לפני יותר מחודשיים עברנו לגור יחד יש לציין כי אני לא עובדת כרגע והוא עובד מאוד קשה כל השבוע מכל הבחינות הוא משתדל להסב לי אושר ומנסה לעזור בכל דרך אפשרית להסתגלותי באזור אליו עברתי כי אני חדשה, אך אני מתוסכלת מכך שאני בבית ואין לי חיים משל עצמי ומבטא את זה כל הזמן מאז שעברנו לגור יחד החשק המיני שלו ירד הסקס הפך לתדירות של פעם בשבועיים כשבדקתי מדוע אין באמצע שבוע סקס אמר שהוא עובד קשה והראש שלו עמוס וטרוד כל הזמן התפשרתי ואמרתי בסדר שזה רק בסוף שבוע אך עבר חודש ושמתי לב שאפילו בסוף שבוע יש בעיה יש לציין שכל עניין הסקס כמעט תמיד ביוזמתי הוא לא יוזם ובחלק מהמקרים אני גם יוצאת לא מסופקת ולאחרונה גם הפך לכל שבועיים אני בעלת חשק מיני מאוד מוגבר שעלה כל הזמן בעבר לא הייתי כך, התדירות השתנתה כאשר דיברתי איתו על הנושא ומאז זה רק פוחת אני מנסה לספק את עצמי בדרכים אחרות ללא בן זוגי אך לצערי זה לא מספק אותי כשיש לי בן זה טרוויאלי שזה אמור להיות איתו ולא אני עם עצמי אני חוששת שאם המצב הזה ימשך אני עוד אבגוד בו ואנסה למצוא סיפוק בחוץ... מתוסכלת מבולבלת לא יודעת מה לעשות בנוסף עלה וממשיך לעלות כל הזמן הנושא שאולי הוא מוצא את סיפוקו בחוץ ולכן לא צריך בבית כלומר בוגד בי עד היום לא מצאתי שום סימן לבגידה זה הורס את היחסים בינינו וגורם לחוסר אמון מצידי שום דבר לא השתנה במראה החיצוני שלי שיכול לגרום לו לא להימשך אלי אין לי שום מחשבה אחרת חוץ מבגידה מצידו הוא לטענתו אומר שהוא לא כזה ואף פעם לא היה רוצה סקס בתדירות גבוהה הוא לא צריך את זה, עוד אציין כי במשך שבועיים הוא היה בחו"ל וחזר כולו מאוהב ורוצה מגע אינטימי איתי ומאז כבר עברו שבועיים והוא לא התקרב אלי מבחינה זו הוא מחבק מנשק מלטף אך לא באופן מיני לדעתי יכול להיות מהשיחות שלי איתו על הנושא הוא פשוט הסתגר בפני אני לא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מהמצב הזה זקוקה לעזרה דחופה החשק המיני שלי יורד כלפיו אני מגיעה למצבים שאני לא יוזמת מחשש שהוא ידחה אותי... האם יתכן כי ישנם גברים שלא דורשים סקס בתדירות גבוהה כי הם פשוט לא כאלה ולא מדובר בכך שהם באים על סיפוקים בחוץ
    חייבת לדעת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה ל עזרה דחופה ביותר

הוספת תגובה

• פערי חשק

03/03/2008

ודאי שישנם גברים שלא דורשים סקס בתדירות גבוהה (בייחוד עם אורח חיים לחוץ ועבודה קשה). זה ממש לא מצביע על כך שהם מקבלים סיפוקים בחוץ .

תלמדי להנות בלי שיפוט וביקורת עליו או על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

חסוי
    05/03/2008

תשובתך עזרה לי מאוד בעניין האמון אך איך אני אומרת לו שאני מעוניינת ביותר מבלי לגרום לו להסתגרות מתוך 3 נסיונות שלי לשוחח איתו על כך לא יצא כלום ואף הפער בין המגעים המיניים בינינו גדל מה עושים?
    הוא לא צריך את זה הרבה אבל מה איתי בזוגיות האם אני פשוט צריכה להשלים עם זה?
    אני מרגישה שאם הוא לא צריך אז זה בסדר ואני צריכה להתפשר זה מתסכל אותי
    אין דבר כזה מושלם אבל הוא הגבר המושלם עבורי ואני לא מוכנה לותר עליו כ"כ בקלות אני פשוט חייבת להעביר לו את המסר בחוכמה וללא פגיעה בו...
    איך עושים זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי לחפש תשובות על ידי שאלות

רועי סטודנט26
    10/03/2008

תיראי הרבה קרה מאז שעברתם לגור ביחד כמו למשל העובדה שאת לא עובדת כיוןן שאנחנו בני אדם ולא מכונות אנחנו מגיבים למציאות ומשתנים כל הזמן כלומר הדברים לעולם לא ישארו כפי שהיו בדיוק.
    מה שאני מנסה לומר הוא שהרגשות של בן זוגך יתכן וישתנו כלפייך ולאו דווקא מדובר במשיכה פיזית אלא יותר רגשית .
    כמו בתחילת הקשר עלייך ועליו לעשות רושם חיובי אחד על השני כלומר עלייך למצוןא עבודה כפי שגם הוא עובד ועלייך להפתיע אותו לא רק במין אלא ביצאה למקומות חדשים וחוויות חדשות אבל בראש וראשונה עליכם לדבר כי יש לי הרגשה שלבן זוגך יורד החשק ממך רגשית בשל המצב בו את נמצאת וקשה לו עם העובדה שאת אינך עובדת ומתפתחת את זה אני אומר מנימה אישית כיוון שלי יהיה קשה מאוד לחיות עם מישהי שאינה עובדת ועושה עם עצמה משהו חיובי .
    אז תשבו ותדברו ותראו מה כבר אינו מתפקד כמו פעם ואני מאוד ממליץ לך למצוא עבודה והגשים את עצמך ורק אז אולי הדברים יסתדרו כמו בעבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו