טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בחור צעיר בן 26, ומזה חצי שנה יש לי בעיה בהגעה לזקפה, גם עם בת-זוג, וגם לבד.
הייתי אצל רופא לא מזמן והוא רשם לי סיאליס, וכן, זה עבד טוב...
הכדורים שהוא רשם לי עומדים להיגמר, ורציתי לשאול, אם קיימים כדורים לזקפה ללא מרשם רופא (יש המון אתרים על סיאליס ללא מרשם, אבל לפי מה שקראתי במקומות אחרים זו תרמית), אז האם קיים כדור שניתן להזמין ללא מרשם, והוא אמור לפעול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המלצת אנשי המקצוע להיזהר ולהימנע מכדורים הנמכרים ללא מירשם באתרי האינטרנט,אין פיקוח על מה שהם מכילים ועדיף לקנות דרך קופות החולים במירשם [מזכה בהנחה]. יש להבין מהרופא מדוע לדעתו יש קשיי זיקפה ,אם ממקור פיזיולוגי ,ריגשי או גם וגם ולתת טיפול לשורש הבעיה כך ששוב יהיו זיקפות כבעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד