מתרגש או מפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתרגש או מפחד
    עומרי
    04/02/2007

שלום אני בן 47 + 3
    יש לי בעיה כאשר אני במפגש עם אישה או אפילו עיסוי מפנק
    אני חש שנסתם לי האף , יובש בפה קושי לנשום ומזיע
    דבר שגורם להרגיש חוסר אונים אין לי זיקפה .אבר המין מצטמק
    היו לי מספר אירועים כאלה ואני לא משתחרר מהתחושה שאני לא יצליח לקיים יחסי מין , מעבר לחיי הנישואים ,

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתרגש או מפחד

הוספת תגובה

• "הכלב הוא ידידו הנאמן של האדם....ו

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/02/2007

על מה שאתה מתאר נאמר "הכלב הוא ידידו הנאמן של האדם....והזין הוא ידידה הנאמן של אישתו"
    אני מבין שפנייתך נובעת מהפליאה על עצם העובדה שבבית עם אישתך, אין לך קושי בתפקוד המיני אך מחוץ לבית, כאשר אתה נפגש עם חברותיך,אתה נתקל בקושי.
    בתפיסה שלי, ואל תייחסו לי שמרנות אנאכרוניסטית, אין לך בעיה כלשהי בתפקוד המיני. כנראה הקשר שלך עם זוגתך הוא כזה, שלמרות חיבתך למין מחוץ לנישואין, עדיין אתה מאוד קשור לאישתך. נכון שיש נטייה להכללה שאצל הגברים אין קשר בין הראש הקטן לראש הגדול. הכללה זו גורסת שלגברים, אין בעיה לקיים יחסי מין מחוץ למסגרת הנישואים. הכללה זו חוטאת לגברים רבים, אשר ללא ספק אתה ביניהם, אשר עם כל הרצון....זה לא הולך. אתה נכנס לחרדה המאופיינת עם כל הסממנים אותם אתה מציין. גברים אלו בדרך כלל, אם כי לא בהכרח, הם אנשים רגישים, בעלי חוש אחריות ורגש רב לבת-זוגם ולמשפחתם. הם נושאים את זוגתם לכל מקום בליבם. לשמחתם ו/או לצערם, הם מתקשים לבגוד בה!. הנחה זו יכולה לבוא לידי ביטוי בשני אופנים: 1) או שלא ילך מחוץ לבית 2) או שלא ילך בבית. כל זאת כתוצאה מרגשות אשם!! לא שאני מצדד בנושא, אבל אינני ממפלג המוסר. אם אתה רוצה לתפקד טוב מחוץ לבית ובתוכו, כדאי שתוריד את התדירות!. במידה ותעשה זאת, או אז, סביר להניח שגם זיקפתך תיטיב וגם תשפוך ללא פריצת דיסק (והמבין יבין)
    יש אפשרות שתמשיך כמו עכשיו, תסתפק במה שיש ותקווה לימים טובים יותר ולתפקוד תקין יותר.
    יש אפשרות שwhat you can, is what you get כלומר, להסתפק במה שיש. איבר מינך בעצם מבהיר לך את מקומך האמיתי. בעברית פשוטה:" הזין הוא המצפן של המצפון!!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו