גומר מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר מהר
    אלמוני
    15/05/2007

שלום יש לי בעיה של שפיכה מהירה כאשר באקט המיני אני מעל ולפעמים השפיכה אינה מלווה באורגזמה . מצב זה לא קורה כאשר אני מאונן או יורדים לי ולא גם כאשר בת זוגתי מעליי במצבים אלה אני יכול להתמיד לפעמים גם חצי שעה ויותר האם זה נורמלי וכיצד אני יכול להתמודד עם הבעיה מכיוון שאני חושב שזה פוגם לעיתים בסקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה...

15/05/2007

על שפיכה מהירה נכתב רבות בפורום, על כן השתמש במנוע החיפוש וקרא תשובות קודמות.

בעקרון, יותר קשה לשלוט כאשר אתה למעלה, ממש כפי שאתה מתאר. העובדה שאתה שולט במין אוראלי ובתנוחה שבת זוגך למעלה, מכוונת לכך שתוכל ללמוד לשלוט על עיתוי השפיכה בכל תנוחה.

אגב, עד כמה שכיחה אצלך התופעה של שפיכה שאינה מלווה באורגזמה? זו תופעה שונה ממה שתיארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכל מה שהתייחסו חברי לא הועלתה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/05/2007

הסברה שאולי גם ביחסי מין תפקודך תקין!. זה שאתה נתלונן על שפיכה מהירה, זה לא אומר עדיין שאכן זה כך! אני לא מזלזל בתחושותיך, אך רבים מגיעים לכל אחד ואחת מאיתנו ומלינים על תפקוד לא תקין בעוד תפקודם תקין לחלוטין!!
    אז מה זה אתה גומר מהר ביחסי מין... ? איך זה בא לידי ביטוי?...
    עיד מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו