חיזוק והארכת משך זמן הזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק והארכת משך זמן הזיקפה
    השועל
    16/11/2012

אני כבן 50, בזוגיות נפלאה ומלאה בתשוקה. לאחרונה , זמן קצר לאחר החדירה ,הזיקפה יורדת. לאחר מכן , לוקח לי עוד מעט זמן עד להשגת זיקפה נוספת ואז (בדרך כלל) אני יכול לגמור ( בחוץ). זה די מעצבן אותי ואת בת זוגי. התחלתי ליטול , בעצת רופאת המשפחה, מידי יום , כדור של סיאליס 5 מ"ג. אודה להתייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק והארכת משך זמן הזיקפה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    18/11/2012

למה אתה מצפה? בגיל 50 לוקח זמן להגיע לזקפה נוספת..... זה חלק טבעי בחיים! מעבר לזה, האם עשית בדיקות כדי להבין את מהות המצב? יתכן וזה עלול להעיד על בעייה כזו או אחרת.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו בדיקות מומלצות ?

השועל
    18/11/2012

כדאי לעשות בדיקות כלליות, כולל בדיקת דם לתפקודי כבד וכליה, שומנים בדם, גלוקוז, ספירת דם ופרופיל הורמונלי (תפקודי בלוטת התריס וטסטוסטרון). כמו כן בדיקת לחץ דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו בדיקות מומלצות ? - תגובה

19/11/2012

כדאי לעשות בדיקות כלליות, כולל בדיקת דם לתפקודי כבד וכליה, שומנים בדם, גלוקוז, ספירת דם ופרופיל הורמונלי (תפקודי בלוטת התריס וטסטוסטרון). כמו כן בדיקת לחץ דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו