טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 21 אם זה משנה, בעקבות צפייה מרובה בפורנו פיתחתי סטיות מיניות שרואים בסרטים, אני לא יודע אם הייתי מודע או רוצה לממש אותם מבלי לצפות בפורנו, מה שלא נראה בריא.. אם כך מאיפה אנשים בדרך כלל מפתחים סטיות מיניות אם לא ממקור של פורנו וסרטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התשובה מאד מורכבת וקשורה לחוויות העבר של כל אחד מאתנו. סטיות מיניות היו קיימות גם כשלא היה פורנו וסרטים. אנשים יכולים להתגרות מדברים ביזארים במין אבל במציאות לא תמיד מבצעים זאת, פעמים רבות יש פער בין מה שאנו יכולים לפנטז ושיעורר בנו גירוי לבין מה שאנו עושים בפועל. לא תמיד מה שמפנטזים ומעורר אותנו מתאים לנו באמת במציאות, כך שאני חושבת שעדיף שתתנסה ותבדוק מה מתאים לך ונכון לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד