מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן ה13 נועל את נעלי העקבליליאן18/11/2012
תפסתי את בני בן 13 נועל את נעלי העקב שלי שאני חוזרת מהעבודה וזה נמשך כבר חודשיים אני המומה מכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני בן ה13 נועל את נעלי העקב - תגובה
אורית פס18/11/2012תגובה של הלם רק תקשה עליו,הניחי לו להתנסות במה שמסקרן אותו ,לא יועיל לאסור ,אם ירצה ימצא זמנים בהם אינך רואה ויתנסה בכל זאת.
את יכולה לדבר אתו ממקום של סקרנות כדי להבין איזה ענין מוצא בכך,מתי התחיל,וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואדווח לכם על שיחתי עמו
ליליאן18/11/2012תודה ליליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בן ה13 נועל את נעלי העקב - תגובה
נטע ידיד18/11/2012בגיל 13 בני נוער מתחילים להתלבט סביב שאלת הזהות המינית והמשיכה המינית. יתכן ויש לכך משמעות ויתכן שזה סתמי, חלק מבדיקה. בכל מקרה אני מבינה שזה מעורר אצלך קושי עצום ואולי חשש מהמשמעות שמסתתרת מאחורי זה. אפשרות אחת היא לשאול אותו באופן סתמי כשאת רואה אותו עם נעלים אם נוח לו אתם, איך ההרגשה ללכת על נעלי עקב וללמוד קצת יותר מה עומד מאחורי נעילת הנעלים. יתכן והתשובה תרגיע אותך אבל קחי בחשבון שיכול להיות שהיא גם תבהיל אותך. כל התנגדות או תגובה קשה במקרה זה לא תעזור ולא תקדם. עליך לקבל בשלווה כל דבר שהוא יאמר לך ואולי להתייעץ עם איש מקצוע אם קשה לך עם התשובה. מה שחשוב שתתגברי על הפחדים שלך ותהיי שם בשבילו.
אפשרות אחרת היא להתעלם ממה שאת רואה ולתת לזמן לעשות את שלו. בכל מקרה אם את חוששת ממשהו כידאי לך להתייעץ עם איש מקצוע שיעזור לך להתמודד עם הפחדים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בן ה13 נועל את נעלי העקב
ליליאן18/11/2012נטע ערב טוב לך זה נמשך כבר חודשיים ולשאלתי ענה לי כי החמימות בתוך הנעלים בגובה של 10 סמ עקב סטליטו דקות עושות לא את זה כאשר אני חוזרת מהעבודה וחולצת אותן ליליאן מבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בן ה13 נועל את נעלי העקב - תגובה
נטע ידיד27/11/2012למה הכוונה עושות לו את זה, האם זה מגרה אותו? אם כן זה קשור לגירוי מיני, אפשר לבדוק אתו האם ראה את זה היכן שהוא, באיזה אתרים הוא צופה וכו' על אף שלא בטוח שהוא ירצה לדבר אתך על כך. אפשרות נוספת היא שתאמרי לו שאת מבקשת שלא ינעל את הנעלים שלך ושאת רוצה לקנות לו נעלים מחממות לרגלים במקום ותראי האם הא מסכים לכך והאם זה פותר את הבעיה.
אם זה ממשיך להטריד אותך אני ממליצה על פנייה לטיפול, יכול להיות שאם תתעלמי מזה זה יחלוף ויתכן שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנן 13 נועל את נעלי העקב שלי
ליליאן02/12/2012תודה רבה ומקווה לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בן ה13 נועל את נעלי העקב
ליליאן18/11/2012נטע ערב טוב לך זה נמשך כבר חודשיים ולשאלתי ענה לי כי החמימות בתוך הנעלים בגובה של 10 סמ עקב סטליטו דקות עושות לא את זה כאשר אני חוזרת מהעבודה וחולצת אותן ליליאן מבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)