טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אם אני נראית ממש קטנה לגילי אני בת 22 וצרה מאוד למטה ונורא רזהממש כמו ילדה בת 12 האם הגבר שיהיה לי בע"ה יוכל לחדור אלי ללא כל כאב והאם כל גבר יוכל לחדור אלי ? לדוג' גבר שיש לו איבר מין גדול גם יוכל? והאם יהיה בזה כאב כל פעם שנעשה סקס ?ושאלה שניה אם האורגזמה של האישה כפי שהבנתי היא יותר חיצונית מפנימית אז מה חדירה אמורה לעורר אצלי הרי חדירה זה פינימי ולא חיצוני ? אני שואלת כי אי סקרנית כי מעולם לא קיימתי יחסי מין .
תודהמ ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
, את יכולה להתנסות בחויה של חדירה ע"י שימוש בויברטורים בגדלים שונים,[בהנחה שאינך דתיה ואינך שומרת על הבתולים] אם את חילונית ,הרי שעולה השאלה האם יש קושי מיוחד שבגללו עדיין לא התנסית ביחסי מין? מבלי שהתנסית לא ניתן לנבא מראש אם יכאב לך או לא, יש לשער שאם פתח הנרתיק אצלך מוצר הרי שגבר אם אבר מין גדול עלול להכאיב לך [אך אז אפשר להקפיד על שימוש במסכך ועל חדירה עדינה ואיטית,פתח הנרתיק מאד אלסטי וגמיש] רק כשתנסי תוכלי לדעת מה חדירה מעוררת אצלך,נכון הוא שמרבית הנשים אורגזמיות מגרוי חיצוני ולא מחדירה,אך לנשים רבות החדירה נחווית כאיחוד עם בן הזוג והיא חשובה להן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד