צורך בפיפי בזמן קיום יחסי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורך בפיפי בזמן קיום יחסי המין
    יוגב
    04/02/2007

יחסי המין עם חברה שלי טובים,אך באיזה שהוא שלב היא מרגישה צורך לפיפי ולאחר גמר היחסים הצורך נעלם.מה זה אומר והאם יש לזה קשר לאורגזמה של חברה שלי .נ.ב עד עתה היא לא הצליחה להגיע לאורגזמה .
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יתכן ובזמויחסי המין

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/02/2007

יש לחץ על שלפוחית השתן והגירוי גורם לרצון למתן שתן. אם היא תשתין לפני ...אולי זה לא יקרה, נסו ודווחו...לגבי האורגזמה, תקרא תשובות על אורגזמה בפורום...
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיפי ואורגזמה

ד''ר חגית כהנא
    05/02/2007

ראשית כדאי להתרוקן לפני יחסי מין.
    שנית וחשוב יותר: התחושה שלפני הגעה לאורגזמה היא תחושה שדומה מאד למצב של קושי להתאפק לפני מתן שתן. בשני המצבים הגירוי גדול מאד. להערכתי חברתך מפסיקה את הגירוי רגע לפני ההגעה לאורגזמה. אני ממליצה לה להמשיך גם אם נדמה לה שבורח לה שתן. שתן קרוב לודאי לא יברח אבל האורגזמה תגיע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו