טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יחסי המין עם חברה שלי טובים,אך באיזה שהוא שלב היא מרגישה צורך לפיפי ולאחר גמר היחסים הצורך נעלם.מה זה אומר והאם יש לזה קשר לאורגזמה של חברה שלי .נ.ב עד עתה היא לא הצליחה להגיע לאורגזמה . אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לחץ על שלפוחית השתן והגירוי גורם לרצון למתן שתן. אם היא תשתין לפני ...אולי זה לא יקרה, נסו ודווחו...לגבי האורגזמה, תקרא תשובות על אורגזמה בפורום... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית כדאי להתרוקן לפני יחסי מין. שנית וחשוב יותר: התחושה שלפני הגעה לאורגזמה היא תחושה שדומה מאד למצב של קושי להתאפק לפני מתן שתן. בשני המצבים הגירוי גדול מאד. להערכתי חברתך מפסיקה את הגירוי רגע לפני ההגעה לאורגזמה. אני ממליצה לה להמשיך גם אם נדמה לה שבורח לה שתן. שתן קרוב לודאי לא יברח אבל האורגזמה תגיע. בהצלחה.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד