בעיה עם אינטימיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם אינטימיות?
    סי
    21/11/2012

היי קצת קשה להודות אבל אני חוששת שיש לי בעיה עם אינטימיות. בזמן המשגל אני לא מרגישה בנח להגיד מה אני אוהבת או להתייחס יותר לעצמי- כן אפילו לדבר על זה קצת מוזר. חשבתי שאולי זה קשור לבנזוג כי הוא ביקורתי אבל נראה לי שזה בכללי. תמיד הייתה לי הרגשה שעבודת יד היא משהו שלא בסדר אולי מהבית יש לי תחושה של שמרנות. הייתי רוצה לשבור את המחסום הזה ולהיות מסוגלת לומר מה אני רוצה ואיך ולא להתבייש בשום דבר. מה יכול להיות פתרון אפשרי ואולי אפילו מהיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם אינטימיות?

הוספת תגובה

• כמעט שכחתי

סי
    21/11/2012

אני גם חושבת שיש לי פחד מאורגזמה מחדירה שאף פעם לא נראה לי שחוויתי, אני יודעת שצריך להתרכז אבל במקום מציפים אותי מלא מחשבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מאינטימיות

23/11/2012

אין פתרון מהיר להתמודדות עם פחד מאינטימיות, על אחת כמה וכמה שאת חווה במקביל גם פחד מחדירה ומאורגזמה (זה קשור?).

כן, זה קשור. פחד מאורגזמה מצביעה כנראה על עכבות, פחד להשתחרר וקושי לאבד שליטה וזה גם מה שגורם אצלך לתחושת ההצפה.

כאמור, אין פתרון קסמים אלא תהליך שניתן לעבור במסגרת טיפול מיני (סקסולוגי) פרטני. באתר איט"ם (אגודה ישראלית לטיפול מיני) רשימת מטפלים ומרפאות מוסמכים. גגלי לשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו