מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי חזה חולשה מינית וכשל במערכת יחאמיר09/12/2012
שלום למומחים
אני בחור בן 29.3 , מורה במקצוע לפני שנה וחצי הכרתי בחורה לקשר רציני למטרת נישואין , בשבועיים הראשונים הייה הכי כיף בעולם אהבתי את הבחורה ונראה לי שהכל יפה , לאחר שיחה עם אותה בחורה למשך כשעה ודיבורים בעניין הקשר , אותה הלילה לא אשכח לעולם הכל הפך לשחור , כאבי ראש וחזה חולשה גופנית חולשה מינית , מה לא ? למרות הכל ניסיתי להתגבר על כל הקשיים האלה ללא הצלחה ולמרות הכל המשכתי את הקשר למרות שכל הזמן היה משהו דוחף אותי לעזוב אותה , לא וותרתי והתארסנו למשך 4 חודשים ההיתי מאוד עצבני ועומד לה על כל דובר שהיא עושה ותמיד צועק ועצבני , עד שבסופו של דבר עזבתי אותה .
אחרי שעזבתי אותה הייתה הרגשה יותר טובה והמשכתי לנהל חיים רגילים עם כאבי חזה קלים וחולשה מינית פחות מההתחלה ונראה שאני יוצא מהמשבר , לפני שבועעים הכרתי בחורה ועוד הפעם חזרו אותם סימנים וכאבים ןמחשבות רעות , ובסוף וותרתי על הקשר הזה .
אני המום לא יודע מה לעשות ולאן לפנות .האם זו מחלה ? או הפרעות ? או מה ?? אני לא יודע
אני מבקש עזרתכם .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי חזה חולשה מינית וכשל במערכת יח - תגובה
אורית פס10/12/2012חסר מידע מה קרה לך בקשרים קודמים ? האם היו קשרים קודמים? מה אתה מבין שמסביר מה שקורה לך ,האם יש לך השערות בקשר לכך?
יתכן וקיימת בך אמביולנציה בקשר ליחסים זוגיים,אינטימיות ונישואים,ואז הגוף מבטא מה שאינך אומר לעצמך במילים,לעיתים אמביולנטיות כזו אינה מודעת כלל ובטיפול המטפל עוזר לחשוף מניעים לא מודעים המפעילים אותנו,
אתה מציג בעיה מורכבת שיש לברר בטיפול שיחתי,מאחר והענין חזר פעמיים ברור שהענין לא קשור לבחורה ספציפית אלה משהו שילך איתך מקשר לקשר ולכן כדאי לך להבין את זה לעומק על מנת שתוכל לבנות קשר ללא סבל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)