שאלה על גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על גלולות
    שני
    10/12/2012

שלום, רציתי לשאול שאלה על גלולות.
    אף פעם לא לקחתי גלולות נגד הריון. ולאחרונה אני וחבר שלי דברנו על זה שאתחיל לקחת באופן קבוע גלולות. אני בת 17. השאלה שלי היא האם חייבים לעבור בדיקה פיזית אצל הרופא?
    ואלו גלולות לוקחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על גלולות

הוספת תגובה

• שאלה על גלולות - תגובה

אורית פס
    10/12/2012

כל רופא ושיטותיו,ושמעתי על רופאים שנותנים מירשם לגלולות בפעם הראשונה ללא כל בדיקה פיזיולוגית,לדעתי יש מקום ללוות החלטה שכזו בבדיקה פיזיולוגית ,ולגבי איזה גלולות לוקחים,זוהי החלטה שלוקח הרופא ואני תקוה שיהיה סובלני להסביר מדוע החליט כפי שהחליט וישמע גם ממך מה חשוב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא שלי לא בדק אותי פיזית

שלי
    13/12/2012

רק שאל כל מיני שאלות ונתן לי גלולות. מציעה לך לבקש ממנו מרשם לגלולות עם מינון נמוך של הורמונים, כמו פליים למשל. ככה יהיו לך פחות תופעות לוואי אם בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות!!!

שני
    13/12/2012

עוזר לי הרבה.
    שוב, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו