טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נהוג לחשוב שלנשים אין חשק מיני....בכל מיני תרוצים של "כאב ראש" וכו'. אני בת 47 והחבר שלי בן 49. אנחנו יחד כבר 5 חודשים . ושום דבר לא זז... דיברתי איתו, שאלתי אם אני לא מושכת אותו, אולי אני מריחה לא טוב.... ניסיתי לדבר בפתיחות על הכל. הוא שולל הכל, הוא טוען שהוא מאוד נמשך אלי ואוהב אותי.... אבל לי זה נראה כמו זוגיות אפלטונית. נשיקה צרפתית ? זה מגעיל סקס מגע גופני ? פעם בחודש בקושי. הקשר הגופני שלנו מתחיל ומסתיים בחיבוק ונשיקה במצח.... ז ה ו !!!! זה כל כך מתסכל, קשה לתאר עד כמה. לידו אני מרגישה כמו איזו נימפומאנית. אני אישה שאוהבת מגע גופני. וחושבת שזה סוג נוסף של תקשורת זוגית טובה. בקיצור, אני אוגרת כעסים, ולאחרונה אנחנו רבים לא מעטץץץואין לי ספק שחלק גדול מזה , זה חוסר יכולת להתקרב גופנית. אני מרגישה דחויה...למרות שהוא ממש חמוד בהמון תחומים אחרים. נכון שבגיל מסויים מגע גופני פוחת בצורה דרסטית, אבל אני עדיין מרגישה צעירה ונחשקת. בקיצור התיסכול עצום והתיסכול מתחיל לתת אותותיו בכל דבר שלא קשור בכלל למיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד