אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    רוני
    13/12/2012

שלום

אני בן 16. לפני כחודש לא הלכתי לבית הספר. אחרי שכולם הלכו עינגתי את עצמי הרבה זמן במיטה. כל פעם הפסקתי רגע לפני השפיכה, והמשכתי אחרי כמה שניות. שכבתי על הגב ושמתי נייר על הבטן כדי שהזרע ישפך עליו. אחרי כמעט שעה הרגשתי זרמים חמים בכפות הרגליים ופתאום יצא לי שפריץ חזק של זרע שעף לי לפנים ולחזה. אחר כך נשפך גם על הנייר שהיה מתחת לפין. מאז ניסיתי כמה פעמים לשחזר את השפריץ ולא הצליח לי.
    מה קרה לי כשהשפריץ לי הזרע? ואיך אני יכול לעשות את זה עוד פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אוננות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/12/2012

כל פעם שופכים קצת אחרת. אין ספר הוראות הפעלה איך לעשות שתשפריץ חזק.
    נסה עד שתגיע למצב שזה קורה וכך תדע. יחד עם זאת, אל תתמקד בזה, אלא בהנאה!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני כנס.

דן
    17/12/2012

רוני אתה בדרך הנכונה ואם תתמיד אתה גם תגיע רחוק תרתי משמע. גם תחווה אורגזמות חזקות וגם תוכל להשפריץ למרחק.
    מנסיון אני יכול להגיד לך שאי אפשר כל הזמן לשלוט בשפריץ אבל אני מצליח לעשות את זה הרבה פעמים. אני בן 23 ויש לי נסיון גם באוננות וגם ביחסי מין . לדעתי מה שקרה לך זו פעולה לא רצונית שאתה צריך לדעת לשלוט בה ולתזמן אותה. זה קשה, אבל זה אפשרי.
    מה קרה כשהשפרצת?( לדעתי. זה לא מדעי) יש רגע מסויים שבו הזרע עושה את דרכו מהאשכים אל צינור השופכה. בדיוק ברגע זה כשמטח הזרע הראשון נמצא בצינור השופכה השרירים בסביבת צינור השופכה התכווצו ולחצו על צינור השופכה והזרע עף החוצה. כמו בקבוק קוקה קולה פתוח. אם תלחץ עליו בעדינות המשקה יצא החוצה אבל אם תלחץ עליו במהירות ובחוזקה המשקה יעוף החוצה.
    מה שצריך לעשות, וזה מאוד קשה, בזמן האוננות וברגעים האחרונים שלפני השפיכה הגוף חייב להיות רפוי במיוחד שרירי האגן ופי הטבעת. וברגע שמרגישים שהמטח הראשון של הזרע כבר יצא ונמצא בחלק האחורי של צינור השופכה זה הרגע שמכווצים את שרירי פי הטבעת במהירות ובחוזקה. זהו הרגע שהזרע יעוף החוצה בחוזקה ובמהירות למרחק.
    בקיצור. מהירות פליטת הזרע היא 40-45 קמ"ש. פעולת כיווץ שרירי האגן מאיצה את המהירות וגורמת לשפריץ חזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו