טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני דני ויש לי בעיה בזיקפה... בעת התחככות/התמזמזות עם הצד השני, לרוב בני האדם, אם לא כולם, אוטומטית מתחילה זיקפה....אני מרגיש את זה אצל הצד השני, אבל אצלי...זה פשוט לא קורה(אולי לעיתים רחוקות), ואם זה קורה-אז הזיקפה היא לכמה שניות וחוזר למצב הנורמטיבי... הסיטואציה יוצרת אצלי חוסר ביטחון והרתעה עד למצב שאם הצד השני שולח יד, אני ישר מוריד אותה ממני בגלל המבוכה...
מה עושים? מהו הפיתרון לבעיה? גם כדי שארגיש ביטחון כי זה ממש מוריד לי אותו בעת האקט...
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא פשוט לחוש כפי שאתה חש, זה בהחלט יכול לפגום ביצירת קשר. לרוב קשיים בזקפה בגיל שלך נובעים מחרדה. למען הסר ספק מומלץ שתיגש לערוך בדיקות רפואיות. אני מאמינה שהבעיה טמונה במחשבות השליליות שלך ובחשש שלא תהיה לך זקפה לכן אני ממליצה שתפנה לטיפול מיני דרך קופות החולים או באופן פרטי, שם יערכו לך את כל הבדיקות ויוכלו להפנות אותך גם לבדיקה רפואית. חשוב בטיפול להבין ממה אתה חושש וכיצד החששות הללו פוגמים בתפקוד המיני שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד