שאלה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה
    אורן
    06/03/2008

שלום רב. אני בן 22 ויש לי זין קטן רק 12 ס"מ בזקפה. כבר שנים אני לא יכול להתמודד עם העובדה שיש לי זין קטן. יש סביבי המון בנות אבל המון פעמים אני נמנע מלהגיע למצב אנטימי עם בחורה בגלל זה ולכן אני עדיין בתול. אני תמיד חושב שזין קטן לא יכול לספק אישה ושגברים עם זין גדול תמיד יעדיפו אותם על פניי. קראתי הרבה על הנושא גם באתר הזה וגם באתרים אחרים, יש דעות לכאן ולכאן אך אני לא משתכנע...המון אומרים שהגודל לא קובע אבל אי לא מצליח להשתכנע גם אם הדבר נכון..אני תמיד מרגיש שאני לא מספיק גבר. באמת קשה לי עם זה ואני הרבה פעמים בדכאון בגלל העניין. קראתי באתר זה שאפשר לפנות לסקסולוג בעניין אבל אני אומר לעצמי מה הוא כבר יכול להגיד בנושא...הוא יגיד שהגודל לא קובע ושזה חבל שאני נמנע מלהגיע לסיטואציה מינית בגלל העניין....או שאני טועה....האם סקסולוגית או פסיכולוג יכולים לעזור לי בנושא? אני אשמח לתשובה מהירה מקווה שתעזרו לי....

נ.ב בנות מה אתן אומרות הגודל קובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה

הוספת תגובה

• למה אין מענה? ):

אורן
    08/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא צריך מישהי שלא תירצה אותך

G
    08/03/2008

ביגלל אורך הזין שלך,והוא בהחלט יכול לספק אישה נקודת הג'י נימצאת לא יותר מ5 סמ' מפתח הנרתיק ושמעתי גם שרק ב10 סמ' הראשונים של הנרתיק יש תחושה כך שאין ממש משמעות לעוד 10 סמ',בכל מיקרא אין סיבה שזה שיש לך 12 ס"מ רק ימנע מאישה להינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים במאה אחוז

ניסיון
    08/03/2008

בנוסף על מה שאמרת,
    לגירוי נקודת הG ישנם מיני אביזרי מין לגירוי מושלם של המקום הרגיש במיוחד.
    ראוי לציין שלא כל הנשים מתגרות מנקודת הG אך אלו שכן... :)

בקיצור,
    אתה יכול להיות מאושר מהאורך שלך,
    אגב, הוא כלל לא קטן אלא נמצא בטווח הממוצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיבה לדאגה

ד"ר רועי מירן
    11/03/2008

שלום אורן,
    דבר ראשון לפי רוב המחקרים והסקרים עולה כי זוהי בעיה בין גבר אל עצמו, את רוב הנשים כלל לא מעניין מהו האורך.

עכשיו מבחינה רפואית:

נתחיל בפין, רשמת שאורכו כ12 ס"מ. רק דע כי הממוצע הוא בין 12 -15 ס"מ כך שלפי הנורמה
    אתה אולם בחלק התחתון אך עדיין בנורמה.
    לפוט האישה ישנו חלק עליו הנקרא "דגדגן" האחראי על חלק מתחושת העונג. אותו חלק אצל האישה נכנס פנימה ואורכו נמדד כ7-9ס"מ. החלק העיצבי באיבר זה הוא ממקום בו ניתן לראותו מבחוץ ועד 2-3 ס"מ פנימה ובשאר החלק שנמשך פנימה אין בכלל עצבים. כך שלא משנה מהו אורכו של הפין גם 20 ס"מ האישה חשה בו רק ב 2 -3 ס"מ הראשונים . כך שאין כל סיבה שלא תצליח בגלל אורכו של הפין לענג אישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתול בן 22

ד''ר חגית כהנא
    11/03/2008

אורך איבר המין שלך בתחום הנורמא
    אני משוכנעת שהסיבה בגללה לא קיימת יחסי מין אינו אורך האיבר אלא אורך האיבר הוא רק תרוץ
    נשים מסופקות משיחה נעימה מגע נעים תשומת לב ורק אז הן רוצות לבדוק ביצועים אחרים
    נסה לפתח זוגיות
    כאשר היא תהיה טובה אורך איבר המין יפסיק להפריע לך
    בקיצור : הבעיה אינה אורך איבר המין אלא הבטחון שלך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה

קטנציק
    02/12/2010

אני בן 39 נראה מעולה (בדוק) ויש לי קטנטו, 10 ס"מ בזקפה מלאה.
    הבנות נחלקות ל:
    אלה שזה לא מפריע להן
    אלה שזה מפריע אך לא אומרות
    אלה שצוחקות עליך

עם השנים גיליתי שאני מפתח גירוי מיני מההשפלה הזו, ומאז כיף לי מאוד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו