טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני בת 15 עם ציצי קטן אפילו קטן מאוד , זה מטריד אותי מאוד והציצי שלי פשוט לא מתפתח . מאז שקיבלתי מחזור הוא לא גדל מגיל 13 הוא באותו צורה ומאוד קטן. ושלשאלתי .. אפשר לקבל כדורים להאצאת התפתחות השד ? מה אפשר לעשות ? אני מיואשת !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין את תסכולך, אך עדיין זכרי שיש לא מעט אנשים (כגברים ונשים) שמעדיפים ואוהבים חזה קטן. ללא כל קשר לתסכולך, את עדיין בגיל ההתפתחות והצמיחה ויתכן שגם החזה שלך יצמח. נכון להיום אין כדורים המגדילים את החזה.. :-( עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם זה לא משנה בימיוחד לדעתי לא טוב להיתאכזב מאיך הגוף שלך בנוי קטן גדול עגול ארוך מה זה משנה? זה סתם מתסכל תיהי שלמה אם הגוף שלך לא טוב לבקר את הגוף שלך על איך שהוא ניראה, גברים אם זין קטן מקבלים דימוי עצמי נמוך שמוריד להם את הזיקפה ואף את החשק לסקס הרבה פעמים זה מיותר בדיוק כמו פה אישה שבטוחה בעצמה ובאיך שגופה ניראה הרבה יותר סקסית מאישה אם חזה ענק וגוף חטוב ושרירי שיש לה בחות ביטחון.מקווה שעזרתי.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד