טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לציין שהקונדום כל הזמן מחליק לי טיפה למעלה, לא יוצא כמובן אבל מחליק ונראה כאילו כמו גרב כזאת שיצאה קצת מהרגל ואז כל פעם אני מחזיר ומתקן וממשיך ביחסים.
מה שקרה שסיימתי וגמרתי בחוץ בתוך הקונדום ואז לפני שהוצאתי ראיתי שיש שאריות זרע על השמיכה, לפני שהוצאתי את הקונדום
השאלה, ממה זה יכול להיות, מה הסיכוי להריון? , האם להכריח את הבחורה לקחת פוסטינור או להירגע ולהבין שאין חשש?
יש לציין שמדובר ביום הביוץ כנראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סביר להניח שהקונדום לא מתאים למידותיך ולכן יצא. במצב כזה קיים סיכוי להריון ועל כן הייתי ממליצה לבחורה לקחת פוסטינור או נורלבו (שזו אותה גלולה אבל עולה חצי מפוסטינור), תגשו לבית מרקחת ותתייעצו עם רוקח. ובאשר לקונדום, תקנה מידה אחת פחות על שלא יחליק לך וכך תמנע מצבים כאלו בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לדעתי אין מקום לקחת סתם פוסטינור, לפוסטינור יש תופעות לוואי, תאלצו לחכות. נראה שהסיכוי להריון נמוך למדי. בכל מקרה חשוב שתשתמש בקונדום בעל תקן של חברה מוכרת וידועה אין סיבה שהוא כל הזמן יפול לך, האם אתה מגלגל אותו עד הסוף? האם אתה לוחץ על הפטמה של הקונדום לפני הגלגול כדי שישאר חלל ריק לנוזל הזרע? האם אתה מורח חומר כלשהו על איבר המין לפני שאתה שם את הקונדום? אלה יכולות להיות סיבות אפשריות להחלקה שלו.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד