מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה.....07/03/2008
בימים האחרונים אני מרגיש שהפין שלי לא עומד, כאילו חסר לו כוח. ניסיתי להתחרמן מפורנו וכאלה וזה לא ממש עבד. דימוי מתאים יהיה כאילו שהבטריה שלו חלשה. העניין הוא שאני לא מבוגר, אני רק בן 19 ווזה די מדאיג אותי, עד כה לא היה בעיה כזו. התפתחתי יחסית מאוחר ולמעשה אני עדיין מתפתח, אז אולי זה קשור.
מה אתם אומרים? יש לי סיבה לדאגה? לא התנסיתי בפעילות מינית עד כה אבל לא היו לי בעיות שכאלה. אני די מפחד. בנוסף אני במסגרת צבאית ורוצה לפגוש מומחה: כשאני יילך לרופא היחידה, איזה רופא מומחה לבקש שמתעסק בבעיות מהסוג הזה? אשמח גם לבקש את סוג הרופא מבלי לספר יותר מידי על הבעיה, זה לא כל כך נעים לי והאמת די מדאיג.
אשמח מאוד לקבל תשובה מרגיעה ואם אפשר - האם יש איזשהם דברים שאפשר לעשות בלי לגשת לרופא, על חשבון עצמי, מה מומלץ לעשות? איך אפשר לבדוק את חומרת הבעיה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפין אין כח
11/03/2008לא ברור מדוע נגמרה לך הבטרייה (כדבריך) ואם אכן היא נגמרה. מה קורה עם זקפות הבוקר? האם יש לך לפעמים?
בכל מקרה אני לא רואה סיבה לדאגה, אם אתה בחור צעיר ובריא. זה יכול להיות קשור לעייפות, מתח בעבודה, לחץ, חרדה ועוד גורמים רבים אליהם ניתן להתייחס בטיפול מתאים.
אם זה מלחיץ אותך ואתה רוצה להתייעץ, אתה יכול לבקש הפניה במסגרת הצבא. בקש מרופא היחידה הפנייה לטיפול מיני (זה מופיע במערכת הצבאית) ואתה יכול להפגש איתי ע"פ צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזקפות
.....12/03/2008מופיעות לא ממש באופן טבעי אלא יותר כשאני מנסה לגרום לו לעמוד. הזקפות לא מספיק חזקות ולמרות שהפין מתארך ומתעבה, הוא אינו עומד בכוחות עצמו. כלומר זקפה חלשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודה לשתיה
ג'ורג'17/03/2008יכול להיות שעברת לבסיס אחר???
ידוע (מקורות יודעי דבר) שבמטבחים הצבאיים מכניסים סודם לשתייה לאוכל . בכדי להוריד את החשק המיני. זה כדי שהראש יהיה על הכתפיים ולא בתחתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיתוס מפורסם
18/03/2008אך מצוץ מהאצבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיתוס? אני קיבלתי שהייתי חייל
ד``ר עידן מיליצ`ר29/03/2008ועכשיו זה מתחיל לעבוד!! :-) :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן עברתי
.....27/03/2008אבל לא נראה לי שזו הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)