אורגזמה נרתיקית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה נרתיקית
    לינוי
    31/12/2012

שלום..
    אני נשואה מזה שנתיים וחצי.. יחסי המין שלי ושל בעלי מצוינים אבל אני מסוגלת להגיע רק לאורגזמה דגדגנית ואני מאוד רוצה לגמור רק מחדירה, ז"א להגיע לאורגזמה נרתיקית.
    הבנתי שאם מאוד רוצים אז כל אישה מסוגלת להגיע לזה..
    תוכלו לתת לי עצות איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה נרתיקית

הוספת תגובה

• אורגזמה נרתיקית - תגובה

נטע ידיד
    01/01/2013

איני בטחה שאכן כל אשה מסוגלת להגיע לאורגזמה נרתיקית, זה תלוי במבנה איבר המין, בתנוחה מסויימת שמתאימה לאותו מבנה וכו'. בעקרון מתוך מחקרים ידוע כי בסביבות 20% מהנשים מגיעות לאורגזמה נרתיקית. השאלה היא האם את נהנית מאורגזמה דגדגנית, במדה וכן תמשיכי להנות ממנה. אורגזמה היא אורגזמה, יש כאלה הטוענות שאורגזמה דגדגנית חזקה יותר מאורגזמה נרתיקית, העיקר הוא מה שקיים בינך לבין בעלך לאורך הדרך, האורגזמה היא השיא אבל מה שאתם עושים במהלך המשחק המקדים חשוב יותר בעיני מהשיא עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיים

ציפורה גלילי
    03/01/2013

לא דיברתי על כאלה נושאים אם איש אבל אני חושב בכללי שלא פעם אחת דווקא לקום שהוא רוצה להגיע הוא לא!! בעוד שבמיקרים אחרים שהוא רוצה להגיע למקומות אחרים הוא כן מגיע למקום שהוא לא היתכוון. המסכנה היא- שאם תתכוונו לטוב לבן זוגכם יהיה לכם יותר טוב בעוד שאם תתכוונו יותר לשפר את עצמכם תגרעו מהנאתכם.!! פשוטו כמשמעו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו