ואגינסמוס - צריבה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואגינסמוס - צריבה ?
    קרן
    04/01/2013

האם ואגינסמוס יכול לגרום לצריבה קלה במתן שתן ?
    האם הואגינסמוס היא תגובה אקוטית ואחכ עוברת או שזה מכווץ שם תמיד אם לא נרגיעים נפשית ?

חוויתי את זה בחודש האחרון פעמיים עם בחור שממש מפחיד אותי העבר ההיסטורי שלו ואני מתהמפחד ממחלות ,
    למחרת היום הנרתיק שלי פשוט ננעל- אני מפחדת לבדוק את המצב עכשיו אבל יש לי שריפה קלה באזור ..האם זה קשור או דלקת שחייבת טיםול אחר?

האם תרגול של כווץ הנרתיק יכול להזיק למצב או דווקא לשחרר ..אני בדכ הייתי עושה תרגילים כאלה קצת בבוקר ולא כטיפול אלא כמניעה אני תוהה אם להמשיך

האם פחד מחדירה יכול לגרום להתפתחות קנדידה ?

פעמיים שכבנו עם קונדום במרווח של שבועיים וכל פעם התפתחה לי קנדידה אחריי - טיפלתי והיא נעלמה ושוב פעם הופיעה אחרי מגע נוסף - אז השאלה אם זה תופעה של הואגינמוס ואם לא אז איך אני נדבקת אם יש קונדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ואגינסמוס - צריבה ?

הוספת תגובה

• ואגינסמוס - צריבה ? - תגובה

05/01/2013

בדרך כלל אין קשר בין וגיניזמוס לבין צריבה במתן שתן. וגיניזמוס מוגדרת כתופעה כרונית, אשר מחייבת טיפול (בד"כ שילוב בין טיפול מיני ופיזיותרפי), אשר מטרתו הרפייה רצונית של שרירי הנרתיק בעת יחסי מין בכלל וחדירה בפרט.

ייתכן ובמקביל יש לך זיהום בשתן וזה מחייב תרבית שתן ומתן טיפול אנטיביוטי בהתאם לממצאים.

לאור שאלותייך הרבות, כדאי שתפני למרפאה לבריאות מינית. גגלי אל אתר האגודה הישראלית לטיפול מיני, שם תמצאי רשימת מרפאות ציבוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו