שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שתי שאלות
    אנונימית
    07/01/2013

    יש לי שתי שאלות:
    1.לפני כמה ימים אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין. עשינו את זה די הרבה זמן, שעתיים'שלוש בערך ..אני בדרך כלל לא גומרת מחדירה.. אבל הפעם היה משו ממש מוזר, אני פעילה מינית כבר מגיל 14 (עכשיו אני 18) ואז פתאום אני התכווצתי שלוש פעמים בהפרש של כמה שניות.. והרגשתי משו מוזר.. אני התרוממתי וכל המיטה הייתה רטובה וגם חבר שלי. הייתי בטוחה בהתחלה שעשיתי פיפי, אבל לא הייתה לי הרגשה של פיפי וגם לא היה לזה ריח בכלל ויום אחרי זה בדקנו אם יש כתם ולא היה..יכול להיות שזה שפיכה נשית? כאילו הפרצה או איך שלא קוראים לזה? >< ומה זה אומר?
    2.אני וחבר שלו רוצים להתחיל לעשות סקס אנאלי.. עכשיו איך עושים את זה? >< וזה קצת מגעיל כאילו .. אז מה אפשר לעשות שזה לא יהיה מגעיל? מבחינת המיקום כאילו..צריך לעשות חוקן או משו? או מה אפשר לעשות כדי לנקות טוב את האיזור מבלי לפגוע..?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שתי שאלות - תגובה

    10/01/2013

    מה שאת מכנה "השפרצה נשית" מכונה בשפה המקצועית "שפיכה נשית". הבלבול שלך סביב נושא זה די מובן, שכן אפילו בספרות הרפואית יש ויכוח לגבי שפיכה נשית. רוב הנשים מרטיבות בעת גירוי מיני, אך רובן אינן שופכות, לא בשל בעיה רגשית או עכבות, אלא מפני שפיזיולוגית הן אינן מסוגלות לכך.

    מקור הנוזל באלו ששופכות הינו בבלוטות ע"ש סקן (המכונות גם "הערמונית הנשית") אשר נמצאות מתחת לשופכה. הסברה היא שגירוי נקודת הג'י מביא לגירוי בלוטות אלו, לעוררות מינית ולשפיכה נשית שמקורה באותה בלוטה. רק ב- 10% מהנשים החלק העיקרי של "הערמונית הנשית" נמצא בנקודת הג'י, בעוד שברובן עיקר מסת הבלוטה נמצא דווקא סביב פתח השופכה, כך שניתן לנסות גירוי באזור זה ובד"כ אין צורך בחדירה לשם כך. השפיכה תתרחש דרך פתח הנרתיק, תופיע בד"כ בשיאו של הגירוי המיני ותהיה מלווה בתחושת פורקן (אורגזמה). היא אינה עוצמתית בהכרח מאורגזמה ללא שפיכה, כלומר זה ממש לא נכון שבחורה שחווה אורגזמה עם שפיכה נהנית יותר מזו שאינה שופכת.

    אגב, מה שרואים בסרטי פורנו בדרך כלל מבוים, כולל הנוזל, כמותו, עוצמת ההשפרצה ומידת ההנאה שהבחורה מדגימה. בחיים האמיתיים מרבית הנשים אינן מסוגלות לחוות שפיכה נשית בעת אורגזמה. אין להציב זאת כמטרה בחוויה המינית, שכן זה עשוי לגרום לאפקט הפוך, ללחץ שמא משהו אינו תקין ובדרך זו לפגום בהנאה שלך.

    נראה שאת סקרנית ומעוניינת ללמוד ולהעמיק יותר את הידע שלך בנושא זה ובמיניות האישה בכלל, וברור שתקצר היריעה לפרט בפורום מסוג זה. אני ממליץ לך לקרוא ספרים בתחום מיניות האישה, כגון, "לעצמך – מיניות האישה" של לוני ברבך-גרפילד, "דברים שרציתי לגעת" הנפלא של גילי פליסקין, "גופה של אישה – תבונתה של אישה" של ד"ר כריסטיאן נורת'רופ וזו רק רשימה קצרה וחלקית.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ולגבי מין אנאלי...

    10/01/2013

    אמרו חז"ל לא הביישן למד ועל כן חשוב שאת פונה. מין אנאלי יכול להוות תחליף הולם למניעת הריון, אך חשוב לזכור שפי הטבעת בנוי פיזיולוגית באופן שמאפשר מעבר חד כיווני (צואה יוצאת מבפנים כלפי חוץ). מין אנאלי כרוך בחדירה נגד כיוון הזרם ואם זה נעשה בצורה לא מושכלת תתכן הרחבה ופגיעה בשרירים הטבעתיים. כמו כן יתכנו דימום מטחורים (בעיקר טחורים פנימיים) או פציעה של רירית האזור (לא בהכרח פצע רציני, שכן מספיקה שריטה ע"י ציפורן).

    כדי להימנע מפגיעה כדאי להקפיד על כמה כללים. חשוב שחברך יגזוז טוב את ציפורניו וישתמש בהרבה הרבה חומר מסכך. ניקיון חיוני ועדיף עם חוקן קטן. אין להחדיר (אצבע, אביזר, איבר או כל דבר אחר) עד שהאזור רפוי לגמרי. כמו כן אין לקיים מין וגינאלי לאחר חדירה אנאלית, שכן זה גורם להעברת חיידקים מפי הטבעת אל הנרתיק, שם הם עשויים לגרום לזיהומים לא נעימים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו