מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה במהלך יחסי מיןרוית2513/01/2013
שלום,
אני בת 25. התחלתי לקיים יחסי מין לראשונה לפני כשנתיים וחצי, מאז היו לי חמישה פרטנרים. באופן כללי ובתאוריה אני מאוד פתוחה ליחסי מין, להתנסויות ומאוד משתדלת לקרוא ולהבין בתחום, בין היתר כי נשארתי בתולה עד גיל מאוחר יחסית. התחלתי לחקור את גופי ולאונן בגיל צעיר יחסית.
כשהתחלתי לקיים יחסי מין לא הצלחתי לגמור בשום צורה אבל ייחסתי זאת לאי נוחות שהרגשתי. מאז עברתי עוד ארבעה פרטנרים ואיכשהוא תמיד קורה שאני ממש רוצה לקיים יחסי מין ואני ממש בעניין כשהכל מתחמם, ואז כשמתחילה החדירה או הגירוי החיצוני, האורגזמה מתפספסת לי. יש לציין כי באוננות אני חווה אורגזמה ממש חזקה וכשאני עם בן זוג, אני לעתים מרגישה שזה עומד להגיע ואז או שאני חווה אורגזמה בעוצמה מאוד נמוכה, או שהיא "מתפספסת". בכל הדרכים. גם במין אוראלי, גם בגירוי ידני וגם בחדירה זה קורה.
מה עליי לעשות? האם זה איזשהוא מחסום נפשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה במהלך יחסי מין - תגובה
נטע ידיד21/01/2013רוית שלום,
סביר להניח שזה מחסום רגשי. בדרך כלל זה קורה למי שחשוב לו לשלוט בדברים , להגיע לאורגזמה זה אומר לאבד את השליטה. האם את מרשה לעצמך לאבד את השליטה במצבים מסוימים או שאת חייבת להיות תמיד בשליטה? כדי להגיע לאורגזמה עליך לשחרר. כמו כן חשובה תקשורת פתוחה עם בן הזוג כדי להסביר לו מה לעשות ואיך לגעת בך בכדי שתגיעי לאורגזמה, האם אלה בני זוג קבועים? האם את אוהבת אותם ומשוחררת אתם? אלה התנאים להגעה לאורגזמה עם בן זוג. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת איתו? הצעה
אנונימית24/01/2013אולי תנסי לשלב אוננות / עינוג ידני שלך בזמן החדירה, אצלי זה עובד.
ספרי אח"כ בפורום אם ניסית ואם הצליח לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)