הטרדה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית
    שני
    13/01/2013

שלום רב,

לפני יומיים עברתי ברחוב קרוב לבית שלי ואיזה בחור עבר מאחורי והטריד אותי מינית הוא פשוט נגע לי באיזור של הנרתיק כשהוא מאחורי, אני הייתי מבוהלת ובשוק היסטרי והוא ניצל את זה וחזר לדחוף לי פשוט אצבעות. אני בת 13 בתולה. לבשתי באותו הזמן טייץ. הבנתי שהוא עומד לדחוף את האצבעות שלו וניסיתי לברוח ולרחף מעל הידיים שלו.. אבל הרגליים שלי נדבקו לרצפה. מצב שהורס אותי מחשבתית ונפשית. הייתי ביעוץ אצל עובדת סוציאלית. שהסבירה לי שהייתה נתונה למצב הנקרא דיסוננס קונגטיבי. אבל התביישתי לשאול אותה שאלות לגבי המקרה, אני יודעת שאני נותרתי בתולה, כי בעצם לא התאפשרה חדירת אצבעות ומתוך פחד והלם אחרי המקרה והשיתוף של המשטרה (הוא כמובן ברח ולא נמצא) עברתי בדיקה בבית חולים שבה נמסר לי שבתוליי שלמים ואין ממצא חריג. אבל אני עדיין קצת מבוהלת ומוטרדת נורא ואני שואלת את עצמי שאלות מתוך פחד ולא מעיזה לשאול אותן מתוך מבוכה ותמימות.. כמו למשל שעשיתי בדיקת דם כי פחדתי שהיה לו משהו על הידיים (אולי הוא סוטה והוא אונן באיזה מקום ועקב אחריי) המחזור שלי איחר בימיים מתוך לחץ נפשי אבל עשיתי בדיקת דם שגרתית וגם להיריון (אני יודעת שזה נשמע תמים אבל אני מפוחדת) הבדיקה יצאה שלילית והמכנסיים נלקחו למז"פ במשטרה בדקתי את התחתונים והכל נראה בסדר.. אבל רציתי לשאול עוד שאלה שנשמעת אולי מפגרת.. בזמן שהוא דחף אצבעות (שילב ארבע אצבעות מתוחות) ואני הרגשתי והייתי נורא בפרנויות והוא נשאר ככה כמה זמן.. עד שהוריד אותן והשאלה אם המקום בפתח הנרתיק יכול להתרחב ככה מתוך לחץ וארבע אצבעות קשיחות שהוא דחף ונשאר כמה זמן? לא יודעת מה.. והשאלה השנייה האם באמת אי אפשר להחדיר אצבעות על מכנסיים אפילו שזה טייץ שזה בד נורא דק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

שני
    18/01/2013

עוד דבר, הרגשתי בזמן הזה שהוא דחף אצבעות שישנה עצם שחוסמת אותו.. יכול להיות שהרגשתי את רצפת האגן או משהו.. כי הרגשתי חסימה גרמית כלשהי? ועוד משהו פחדתי בדיעבד שהיה לו משהו על היד, אם ידו הייתה נגועה במשהו ולמרות שהייתי עם הטייץ הוא דחף את האצבעות לאזור שאמור להיות לח ואולי גם עם ההתערבות בהפרשות שלי, האם אין סיבה לדאגה של זיהום או כל דבר אחר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

שני
    18/01/2013

*אם היד שלו נגועה במשהו זאת אומרת אם הוא סוטה מין ואונן לפני שפגש אותי והיה לו משהו ביד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית - תגובה

נטע ידיד
    21/01/2013

שני יקרה,
    אכן עברת חוויה לא פשוטה. האם שיתפת את הוריך בנושא? האם את יכולה לדבר עם אחד מהם על הנושא ולשאול אותם שאלות? חשוב מאד שיהיה בוגר אחראי שתוכלי לשוחח אתו. אם לא ההורים אולי יועצת ביה"ס או דודה שאת קרובה אליה. בכל מקרה באשר לשאלותיך. הבגד שלך היווה חסם לכל התחלואים, חידקים לא עוברים לאברי המין דרך מכנסים ותחתונים אלא במגע ישיר. מאחר ולא היה מגע ישיר אין לך ממה לחשוש.
    את מציינת שהוא נתקל בחסימה, סביר להניח שאת ננעלת בפתח הנרתיק בזמן שהוא ניסה להחדיר את אצבעותיו, סביר להניח שזו החסימה שחשת ואם זה אכן כך אין לך ממה לחשוש. לרוב במצב של בהלה או חרדה גבוהה הנרתיק נסגר ואין לחות נרתיקית, הלחות יכולה להגיע אחרי כשאת משוחררת יותר ופחות לחוצה. גם אם היתה לחות נרתיקית היית עם בגדים כך שזה לא רלוונטי. באשר להרחבת הפתח צריך לקיים יחסי מין מספר פעמים כדי שהאזור יתרחב, לא נראה לי שקרה משהו מעבר לתחושות הרגשיות הקשות והמובנות שלך. כאשר עשו לך בדיקות אני מניחה שבדקו הכל לרבות אפשרות של הדבקות במחלות כך שלא נראה לי על פניו שיש לך ממה לחשוש. אני כן חושבת שחשוב שתוכלי לשוחח עם אדם בוגר, רצוי עם פסיכולוג, יועצת או איש מקצוע מיומן ועם הוריך על הרגשות שלך והחששות שלך לאור מה שקרה כדי שתוכלי להשתחרר מהחרדה וכדי שלא תפגעי מהזכרון השלילי הזה בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

שני
    21/01/2013

נטע שלום,
    אני רוצה מאוד להודות לך, על התשובה המלאה והמעודדת היא אכן הרגיעה אותי מעט, אני יודעת שאני שואלת שאלות די תמימות אבל מאחר ואני נבהלתי וגם מהיותי בתולה אני חששתי נורא והפרנויות החלו להתרוצץ לי בראש, אני יודעת שלא הייתה לחות נרתיקית אבל בטח הייתה לפני המקרה כי זה אזור לח והלחות הינה תמידית בכדי להגן על איזור הנרתיק הבנתי שיש תפקיד להפרשות טבעיות ומאחר ולבשתי טייץ והוא דחף את אצבעותיו חששתי ששמה הלחות שההפרשות שלי יבואו במגע עם אצבעותיו הזרות לי.. ובביה"ח הרופאת נשים בדקה אותי ואמרה שבתוליי שלמים אך לא נעשו לי מעבר לכך, בדיקות לרבות האפשרות של ההדבקות במחלות. לכן החששות והמתח הנפשי, באים לידי ביטוי גם כשאני במקלחת, אני מרגישה כל הזמן צורך להתעכב על האיזור ולנקות יותר עם הסבון (מצב שכבר מרגיש לי תחושת צריבה ויובש) הן מבחינה נפשית והן מהבחינה שלא עברתי בדיקות של הדבקות במחלות. האם לדעתך עליי להניח לעצמי, כי בכל זאת עברו 4 חוד' מאז ומה שכן, עשיתי בדיקת דם שגרתית אחרי המקרה ועל הדרך (מתוך חשש שהיה לו משהו אחר על היד) עשיתי בדיקת היריון והיא נמצאה שלילית והמחזור הקדים לי ביומיים. אני יודעת שהגזמתי, אבל הפרנויות גרמו לי להרגיש ולשאול שאלות תמימות ורציתי לשאול אותך שאלה בנוגע להתרחבות של הפתח. אני יודעת שאני בתולה, אבל האם הפתח ממש בכניסה, יכול להתרחב מעט? כי הוא נשאר עם האצבעות שלו למשך אולי דקה וזה הפחיד אותי וגם האם הוא לא חדר אפילו מעט מאוד? כי הבתולין הם דבר גמיש ואם לא, האם הוא נגע בהם? בכל מקרה, אני קבעתי פגישה פעם בשבוע במרכז לתקיפה מינית, שיחה עם עו"ס. אבל איני מסוגלת לשאול את השאלות שהעלתי עבורך, אני נורא מתביישת ומובכת ומעדיפה לשאול אותך, גם בגלל שהינך מקצועית בנושא הגניקולוגיה.. הייתי שמחה נורא שתעני לי על השאלות הנ"ל. אני מפוחדת נורא ומודה לך מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית - תגובה

נטע ידיד
    21/01/2013

שני שלום,
    אני חושבת שעניתי לך על כל השאלות, אינך צריכה לחשוש מהתרחבות בטח לא מחדירת אצבע מעבר לכך שכנראה לא היתה חדירה. מאד חשוב שאם את לא יכולה לשאול את השאלות במרכז לתקיפה מינית תכתבי אותן. את עברת טראומה והנך מפוחדת זה טבעי ונורמאלי. אין סיכוי להדבקות במחלת מין דרך הבגדים ולכן חבל שתשפשפי את האזור ותיבשי אותו בדרך הזו את פוגעת בחידקים הטובים שמגנים על האזור. ללחות הנרתיקית יש פונקציה חיובית. חשוב שתתחילי בהקדם את השיחות במרכז אני בטוחה שהן יועילו לך ויפחיתו את חששותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

שני
    23/01/2013

הי נטע, אני מאוד שמחה שקראתי את התגובה שלך קודם.לגבי העצם בנרתיק, שאלתי רופאת נשים באותו יום המקרה וגם נשים אחרות וכולן התעלמו או שטענו שאין עצם בפתח הנרתיק והרגשתי מאוד נאיבית ואפילו מטומטמת ופתאום תירגמת לי את התחושה לתגובה הגופנית שאכן חשתי בה, מעין שני עצמות שחברו יחד באיזור הנרתיק והיוו חסימה ואם לא היית אומרת לי, לא הייתי יודעת מעולם, כי הטרדה מינית זה לא משהו שצריך לקרות.ולכן גם אותה הנעילה ואני אפילו התעודדתי, כי נורא כעסתי על עצמי שלא הצלחתי לשמור על עצמי ולהדוף אותו. אבל כן התנחמתי בעובדה שהגוף שלי הגן עליי. אזור הנרתיק היווה חסימה כמו במקרה חירום, ואפילו נחמד לחשוב שהגוף בנוי בצורה כזו שיכולה לבלום את עצמו כמו מכונה או משהו אחר שמזהה סכנה ומבחינה בטחונית נחסם. אין לך מושג כמה התעודדתי מהתגובה שלך.. גם לגבי הלחות כי כל כך פחדתי שלא תהיה כניסה של חידקים וכ"ו אני יודעת שלא הייתה לי לחות בזמן הבהלה וגם אחריה כי הייתי עדיין מבוהלת פשוט פחדתי מהלחות הטבעית שכבר הייתה שם לפני שדחף את אצבעותיו. ורציתי לשאול האם לדעתך וליתר ביטחון, פגישה שניה אצל רופאת נשים תהיה כדאית, האם תוכל לראות ולומר לי לגבי ההתרחבות ולגבי כל השאלות שחששתי לשאול? ובכל מקרה אני מודה לך מאוד מאוד מאוד! על התגובה שלך ועל שהשכלתי ממך. ממש תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית - תגובה

נטע ידיד
    28/01/2013

את יכולה ללכת לרופאת נשים אם זה ירגיע אותך, אין שום סיבה להתרחבות, התרחבות תופיע רק אחרי תקופה של קיום יחסי מין, זה שריר שצריך לאמן אותו ולכן הוא מתרחב לאט אך בו בזמן חוזר ומתכווץ בחזרה, אחרת נשים אחרי לידה היו נשארות עם פתח נרתיק בגודל ראש של תינוק - האם זה נשמע לך הגיוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה

שני
    29/01/2013

היי נטע, אני יודעת שאני נשמעת נאיבית. אבל ממש מוטרדת וחוששת מאחר ואין לי שום ניסיון מיני, אני אפילו לא משתמשת בטמפונים ואת כבר יודעת שהיני בתולה. עברתי חויה לא נעימה ואני הכי חוששת שהייתה אפילו במקצת חדירה (למרות שחשתי בזמן שהתוקף עזב אותי שאצבעותיו אינן יצאו מתוך הנרתיק ואפילו ממש לא טיפה) אבל אולי בגלל שהמשטרה תיארה את האירוע כ"בעילה" ובעילה היא סוג של אינוס וכל מה שעברתי עם החקירות והבקשה של המשטרה לקבל את המכנסיים למח' מז"פ ועו"ס שהבי"ח הזמין, שהפחידה אותי וטענה שזה ילווה אותי לאורך כל החיים! ואני ממש רציתי ומעוניינת גם עכשיו להשתחרר מזה (ולכן הרגשתי כמו אחרי אונס) אני יודעת שבעילה זהבשפה המקצועית שלהם, כי בעילה לדעתי זה יותר חדירה. אבל אני מפחדת למרות בתוליי, שהייתה חדירה בגודל של אפילו גרעין ולכן אני רוצה לשאול את דעתה של הרופאה.. האם יש תשובה על כך בוודאות? התחושה שהוא נגע באיזור של הפתח של הנרתיק שהכי אינטימי בגוף מפחידה אותי נורא..ואם אשאל את כל השאלות ואוליהרופאה תבקש לבדוק הכל אז נראה לי שארגע יותר.. כי אכן אני רוצה להפסיק לחשוש ולהשתחרר מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו