קריעת קרום הבתולין לעצמי-אך יש בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריעת קרום הבתולין לעצמי-אך יש בעיה
    בת 16 וחצי
    09/03/2008

אני בת 16 ובתולה, ניסיתי לקרוע לעצמי את קרום הבתולין.. קצת מביך לומר אבל הכנסתי מלפפון והוא נכנס והכל טוב חוץ מהעובדה שממש כאב לי בצוואר הרחם. נדמה לי שזה לגיטימי, אבל זה היה כך גם לאחר הפעם הראשונה...אני מצליחה להכניס את כולו אבל זה ממש כואב (ההכנסה השהיה עצמה וההוצאה) ואני חייבת לומר שהמלפפון לא היה כזה גדול חחח...זה יעבור אחרי הכמה פעמים הבאות? אני לא בטוחה שקרעתי את הקרום בכלל לא היה דם לא כלום והוא כבר היה בפנים, אני לא יודעת מה הולך שם בפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון

בת 16 וחצי
    09/03/2008

תיקון טעות - לא כאב בצוואר הרחם אלא בנרתיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רופא

רועי סטודנט26
    10/03/2008

אני לא רופא אבל אם המלפפון היה נקי והכאב אינו מצביע על כאב מזיהום אז לחלק ניכר מהבנות כואב בהתחלה עד שהן יודעות לשלוט בשרירי הנרתיק ורק אז הן גם לומדות להנות ממין.
    הנרתיק היה רטוב מספיק? יכול להיות שלא ואז הכנסת את המלפפון בכוח ? זה גם יכול לגרום לכאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקום צריך להתרגל

ד"ר רועי מירן
    11/03/2008

שלום לך,
    לשאלתך ישנן מספר תשובות,
    דבר ראשון לפעמים הראשונות בהחלט אופייני כאב חד בכל חלקי הפות. בין אם "בכניסה" והן פנימה.
    הכנסה איבר מכל סוג שהו אינו מחייב קריעת הקרום, ישנם מספר סוגי קרומים אשר אחד מהם יכול להמתח כמו מסטיק אולם ל 15 אחוז מהנשים אין כלל דימום, ושוב זוהי סוגיה הקשורה לסוגו של הקרום רחב או דק.
    אספר לך עוד משהו ישנן נשים רבות שמזמן "איבדו" את בתוליהן אמהות לילדים או לא שבכל פעם בעת קיום יחסים צריכות מספר רגעים "להתרגל" אל האיבר. אף אם קיימו באותו היום יחסים. כך שתופעה זו ידועה,
    פשוט תני לפות לתרגל לאיבר שאת מכניסה איליו. עשי זאת לאט ובזהירות כדי לא לפצוע עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון מאוד ותודה על השתתפותך!

11/03/2008

אם אתה מופיע בשמך המלא ועם תואר, נשמח לדעת גם מי אתה ומה נסיונך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו