מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר המין נופל במהלך המשגליעל22/01/2013
שלום
אני בת 34 ובן זוגי בן 43 מקיימים יחסי מין כשנה. בהתחלת המשגל הכל תקין, הוא מגורה, איבר המין שלו מזדקר, אולם במהלך המשגל, לאחר שמונה דקות בערך, איבר המין שלו נופל. הוא מאוד אוהב את תנוחת ה"דוגי סטייל", מכיוון שלטענתו זו התנוחה היחידה שהוא מרגיש הכי הרבה חיכוך, ועדיין קורה לפעמים שאיבר המין נופל.
בעקבות זאת, אנחנו מפסיקים את המשגל, ולאחר כ 10 דקות של ניסיון להעמיד את איבר המין מחדש, אנחנו מקיימים יחסי מין שוב, לפעמים איבר המין זקור לאורך כל המשגל והוא מצליח לגמור, לפעמים הוא נופל שוב.
לרוב אני מסופקת, מכיוון שבן זוגי דואג לענג אותי לפני המשגל, ובכל זאת זה מתסכל אותי, ובעיקר אותו.
לטענתו הוא מאונן לפחות פעם ביום (אנחנו נפגשים פעמיים בשבוע), ואני מניחה שלאחר שנים של אוננות כמעט כל יום, יש צורך חזק יותר בחיכוך.
אשמח לשמוע אם יש איזשהו פיתרון לבעיה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר המין נופל במהלך המשגל - תגובה
אורית פס23/02/2013אפשר לנסות שבן הזוג יאונן פחות ויגיע למפגש המיני איתך יותר "רעב",
ניתן גם לנסות שיהיה יותר מין חיצוני בו הוא או את נותנים לו גרוי ידני שבו אפשר לשלוט על עוצמת החיכוך וממש לפני שפיכה [כל גבר חש מתי עומד לשפוך] יחדור לשפיכה ואורגזמה.
אפשר גם לנסות שישתמש בפנטזיה מינית שתשמור על כך שהוא בראש מיני ,יתכן שנפילת הזיקפה מתרחשת כאשר דעתו מוסחת והראש טרוד במשהו אחר ואין שם דמוי מנטלי מגרה מספיק.
אפשר גם פשוט לקבל את המצב מאחר וממילא שניכם נהנים , לקבל שלפעמים יש נפילת זיקפה ואחר כך יכולה לשוב או לא וזה לא כשלון כלל,אתם מגיבים נכון שלאחר הנפילה נחים קצת ומנסים שוב ולא מפסיקים לגמרי את התהליך ומתבאסים כפי שלעיתים קורה אצל זוגות אחרים.
שכחתי לציין את אופצית כדורי הויאגרה שעוזרים לזיקפה יותר נוקשה וממושכת,ומירשם ניתן לקבל גם אצל רופאי משפחה בקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)