חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    שלומי
    26/01/2013

שלום, אני נשוי באושר לאשתי מעל 25 שנים. בד"כ הסקס טוב אך לאחרונה אין לי חשק לבצע סקס ואני מחפש תירוצים איך "לברוח" מזה. אחרי שבוע בלי סקס אני מרגיש שאני צריך את זה ואז יש לי משיכה והסקס טוב. מעבר לזה גם כאשר עושים סקס לאחר מס' דקות ישנה ירידה בזקפה ולוקח לי זמן עד שאני גומר. מאד מתסכל אותי ואני ממש בלחץ
    אני בן 44 ואשתי 43,
    נא עזרתך מה עושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני - תגובה

אורית פס
    27/01/2013

מהתאור שלך את המצב,חלה אצלך ירידה בחשק שיתכן ומשפיעה גם על כושר הזיקפה ,ולעיתים קשה לדעת מה קדם למה,ביצה או תרנגולת,משום שלעיתים ביצועים פחות טובים או כאלו שלתפישתך הם כושלים יכולים גם לגרום לירידה בחשק ולתגובת הימנעות מחשש לביצוע "כושל" נוסף.
    בטיפול ניתן לאבחן את השתלשלות הדברים ולהציע מענה יותר מדויק,אך נסה אתה בעצמך לחשוב מה אולי קדם למה? איך המצב באוננות? אם באוננות הכל תקין זה שולל בעיה פיזיולוגית ויש לבדוק מה מן ההיבט הריגשי\נפשי אולי משפיע עליך.
    נסה לשמור על ראש מיני בסיטואציה,שימוש בפנטזיה מינית [בראש] מאד עוזר,אולי הסקס מעט שחור ומשעמם? על כך כדאי יהיה לדבר עם אשתך.
    נסה לא להילחץ מכך שהזיקפה נחלשת לאחר מס' דקות,אם תהיה כאמור בראש מיני הזיקפה תחזור,אולי אתה זקוק לגרו יותר ישיר נמרץ ואינטנסיבי גם על כך כדאי לתקשר עם בת הזוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבעית זיקפה

שלומי
    29/01/2013

תודה לך, האם כדאי לנסות ויאגרה? יש לך המלצות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו