סובלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת
    מיכאלה
    27/01/2013

אני גרושה מזה 17 שנה. אם ל3 בנים. כל חיי הייתי בקשר רק עם הגרוש שלי מינית.
    מפחדיי לנסות זוגיות אחרת ומפחד ממחלות נשארתי תקועה בקשר מיני ללא קשר חם ואוהב. יש שקוראים לזה "בשביל כוס חלב לא צריך פרה" ואולי זה היה משהו שכן היה מתאים לי באיזה שהוא מקום. הוא לא אדם אחראי ואי אפשר לסמוך עליו אז אולי זה היה לי "נוח" ככה להשאר.
    אני בת 37 ונראית טוב לגילי, למרות חוסר ההצנעה.
    הוא מרגיש כל הזמן מאויים כי יש תמיד מחזרים אבל אני באמת אחת ששומרת אמונים למרות גירושנו.
    הבעיה היא שנים של סבל במין מאחר והוא אדם מאוד אימפולסיבי ואגרסיבי שאוהב הכל מהר וקשוח ואין ממש קשר של חיבה או אהבה אז הכל נע סביב ביצוע מהיר שכמובן לטובתו תמיד.
    הוא מבקש שארד לו ואז מסיים אחרי דקה או שתיים.
    לי הוא לא עושה את זה, אנחנו שומרים על דברים כאלה בגדר כבוד של אישה...
    כשהוא שוכב עליי הוא מסיים פחות מ3 שניות. הוא רק חודר חדירה ראשונה וכאן זה נגמר. אני לא מספיקה אפילו להגיד מילה.....זה מסתיים.
    אני אומללה ומרגישה שאין בי נשיות על אף היותי נראית אישה וסקסית.
    שוחחתי איתו בעבר על כך אך הוא מפחד לקחת תרופות וגם שקנינו תרסיס השהייה הוא פשוט הרגיש שהוא "מורדם" כמו ברופא שיניים ולא הצליח לתפקד. אני לא יודעת מה זה נקרא...אימפוטנציה או שפיכה מוקדמת? כי זיקפה חזקה מאוד יש לו אבל גומר בתוך 2 או 3 שניות !!!!!
    בגלל שאיננו חיים יחד באותו בית אני לעיתים מנסה לאונן לבד אחרי שהולך ובוכה כי מרגישה שאני בוגדת בקשר שלנו שאני אהנה לבד. מצד שני חיי חולפים בלי להרגיש אישה נאהבת ונחשקת. אני חושבת שכן הצלחתי לגמור מספר פעמים לבד וזאת על ידי נגיעה באצבעות בדגדגן והרגשתי מין חוסר נשימה לקראת ההגעה לשיא...אז אולי זו אורגזמה באמת כי אני ממש לא נושמת ומתנשפת עד שמצליחה להגיע לאיזה שהוא גובה של שיא בו אני נרגעת ומרגישה שמסוגלת רק לבד ולא איתו. הוא לא אוהב שאישה נוגעת בעצמה אז אינני עושה זאת לידו.
    יש דבר נוסף שקשה לי איתו, הוא רוצה לגמור מאחורה בישבן ואני נגד הדבר הזה לחלוטין, זה נראה לי של סרטים כחולים ושל סטיות ופטישים למיניהם....
    אני כן נותנת לו להכנס מקדימה אך מאחור על ארבע ותמיד לעולם אני מדממת ישר אחרי שחודר אליי לשם. אינני יודעת אם זו רק אני כי אם שוכבים בתנוחה המיסיונרית אז הכל בסדר אין שום דימום אבל ברגע שמסובב אותי ונכנס בכל כוחו אני ישר מדממת ממש כמו במחזור. נבדקתי אצל רופא נשים והכל בסדר. אני לא מבינה למה זה כך. אולי בגלל שאינני רטובה אלא יבשה.....? זה רוב הזמן כך שאני יבשה כי אין משחק מקדים וישר חודר ומרגישה שחותך את הבשר חי.
    אני סובלת נורא, וממש זקוקה לעזרתכם, אשמח להכוונה כי מרגישה שאני לא מספקת את הסחורה עבורו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת

הוספת תגובה

• סובלת - תגובה

נטע ידיד
    28/01/2013

צר לי על מה שאת עוברת, אני דווקא מרגישה שהוא לא מספק את הסחורה עבורך ולא להפך. איני רוצה לפגוע בקשר ביניכם אבל נשמע לי שהקשר ביניכם אינו בריא. נשמע שהקשר הוא חד צדדי. הבחור שאת אתו מאד מרוכז בעצמו ובצרכים שלו ונשמע כאילו אינך חשובה לו. מדוע את צריכה לעשות משהו שלא נעים לך איתו? במין צריך רק להנות, אם את סובלת אל תשארי שם בודאי לא בתנאים שלו.
    אל תסכימי שמשהו יגע בגוף שלך בדרך שאינה מהנה אותך. אם הוא רוצה מין שישקיע בך ובמשחק המקדים.
    לבחור יש בעיה שנקראת פליטה מהירה, היא קלה לטיפול אלא שלשם כך אתם צריכים לפנות לטיפול מיני, זה דורש אימון במשך תקופה כדי ללמוד לשלוט על הפליטה. נראה לי נכון שבכל מקרה אם היחסים ביניכם ממשיכים חשוב שתפנו לטיפול מיני כדי ללמוד איך לתקשר מינית ולדאוג לכך שההנאה תהיה הדדית ולא חד צדדית.
    אל תאפשרי לו לחדור אליך ללא שאת מגורה, זה תנאי בסיסי וראשוני לקשר מיני נורמאלי ובריא. אל תאפשרי לו לדלג על המשחק המקדים, תסבירי לו שבכדי להנות ממין את זקוקה לחום, רוך ואהבה, אל תאפשרי לעצמך להשאר במקום הטכני והקורבני, חבל את מפסידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו