מפחדת מחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת מחדירה
    הילה
    29/01/2013

שלום.
    אני בת 24 נשואה 3 שנים אני מאוד אוהבת את בעלי ומאוד נמשכת אליו והוא אלי הבעיה היא שאני לא מצליחה לקיים איתו יחסים עם חדירה כל פעם שהוא מנסה אני מרחיקה אותו אני מאוד מפחדת מהכאב כי חברות מאוד הפחידו אותי וזה כבר מעיק על הנישואים אשמח עם תוכלו לעזור ולומר לי מה ניתן לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מחדירה

הוספת תגובה

• המשך מפחדת מחדירה

הילה
    05/02/2013

למה לא עונים לי לשאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת מחדירה - תגובה

06/02/2013

הילה את צריכה לגשת לטיפול עם בעלך. כנראה יש לך וגיניזמוס - כיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק עוד לפני חדירה ורק בשל החשש שמא יכאב.

וכל יום שעובר מחריף את הבעיה. יש מרפאות ציבוריות מצויינות בהן תוכלו לעבור אבחון ולקבל טיפול שיוביל אותכם אל חיי מין תקינים. הכנסי לאתר האיגוד הישראלי לטיפול מיני כדי למצוא מרפאה מתאימה באיזור מגורייך. אל תדחו הטיפול כי זה לא עובר מעצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו