גושים גדולים מאוד בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גושים גדולים מאוד בזמן מחזור
    תודה רבה:)
    05/02/2013

קיימתי יחסים ב13.12.. ויומיים אחר כך קיבלתי מחזור (15.12) והפעם הבאה והאחרונה שקיימתי יחסים הייתה ב-12.1 . לפני שבועיים וחצי בערך ב22.1 היו לי כאבים מוזרים ועמומים בבטן כמעין דקירות חזקות בייחוד כשהתכופפתי או השתעלתי שהיו מלווים בסוג של דימומים קטנים כאילו מתחיל לי מחזור אבל לא קרה כלום בעצם..חשבתי שאני בהיריון אבל 2 בדיקות היריון ביתיות שעשיתי יצאו שליליות ונרגעתי קצת למרות שהמחזור עדיין איחר לי....לפני יומיים ב4.2 קיבלתי מחזור והדימום ממש כבד והיום יצאו לי שני גושים גדולים מאוד בגוון אדום- שחור .. בדרך כלל יוצאים לי כאלה ממש ממש קטנים אבל הפעם זה היה ממש גדול .. רציתי לשאול מה זה??? האם זה תקין?? יש לציין שאני מקיימת יחסים לא מוגנים עם חבר שלי במשך שנתיים. אני בת 21.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

תודה רבה:)
    05/02/2013

הגושים האלה ממשיכים לצאת ולצאת אני כל חצי שעה בשירותים בגלל זה. עזרה בדחיפות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו