כאבים בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן חדירה
    דניאל
    07/02/2013

שלום,
    אני בת 25 נשואה, במהלך כל מגע מיני, (לא משנה אם בתדירות נמוכה או גבוהה) יש לי כאבים איומים בכניסה לנרתיק, במשך קיום היחסים אני מצליחה להנות כמה דקות עד שמתחיל לכאוב לי שוב ואנחנו מפסיקים די מהר, לאחר כל קיום יחסים מתפתחת לי קנדידה בנרתיק (מופיעה בתדירות די גבוהה, מאובחן ע"י תרביות).
    אנחנו מנסים להיכנס להריון וזה מקשה על המצב, חשוב לי לציין שניסינו כל סוג של נוזל סיכה, וגם מיצינו כל דרך של "משחק מקדים"/צעצועי מין למיניהם כדי לפתוח את האזור.
    העניין הזה פיתח אצלי בעצם סוג של רתיעה מקיום יחסים וזה נהפך לנטל בשבילי בגלל שאני סובלת כל כך במהלך ואחרי.
    התייעצתי עם המון רופאי נשים,חלקם מומחים וחוץ מלתת תשובות בנאליות של יש לך קנדידה קחי נרות אגיסטן....הם לא יודעים לעזור לי.
    אשמח אם יש בידכם הפתרון....תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן חדירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן חדירה - תגובה

09/02/2013

כנראה את סובלת מוגיניזמוס - כיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק, שעשוי להתרחש אפילו רק ממקרה של מחשבה על החדירה המתקרבת...

רצוי שתפני למרפאה העוסקת בבריאות מינית באופן ספציפי. יש כאלו בכל בית חולים גדול ותוכלי גם להעזר באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני, שם ישנה רשימת מרפאות ציבוריות. במסגרת האבחון ישללו גורמים אחרים ויינתן טיפול מתאים עם אחוזי הצלחה טובים ביותר.

בינתיים עשו כמה שיותר סקס (אבל המנעו מחדירה או מכל דבר שכרוך בכאבים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו