טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 22 ובתולה ויש לי חבר שגם הוא בתול. לאחרונה ניסינו לקיים יחסי מין (מספר פעמים) וממש לא הצלחנו! הבעיה העיקרית היא שנורא כואב לי בזמן החדירה.. ממש כאב שבלתי ניתן לסבול. בנוסף, חבר שלי אומר שהוא לא ממש מבין מה הולך שם ולמה הוא לא מצליח לחדור. הוא מתאר את זה כמאמץ פיזי ממש. ניסיתי גם להכניס אצבע בעצמי ואומנם הצלחתי אבל זה היה מאוד לא נעים. אני לא מבינה, אולי אנחנו מפספסים פה משהו? יכול להיות שיש בנות שפשוט לא נהנות מחדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה שאת מתארת מצריך בדיקת רופא/ה המומחה בליקויים בתפקוד מיני. אל תנסו לקיים יחסים כל עוד יש לך כאב כפי שאת מתארת. יש פיתרון ואת תוכלי להינות מיחסי מין מלאים. פני לבדיקה והתאמת טיפול.
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד