מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנונימיתליליאן17/05/2007
אני בת 41 נשואה ואמא לילדים .יש לי זוגיות לא רעה אבל גם לא נהדרת ולרוב למדתי לחיות איתה בשלום .הבעיה שאינימצליחה לפתור היא שבעלי לא פרטנר מיני .הוא לא משקיע במשחק מקדים הוא פשוט עצלן מידי והוא לא אוהב להתאמץ אפילו שהוא נהנה .ברצוני לציין שאני מאוד נאה וסקסית אפילו חברים שלו מפלרטטים איתי אני מאוד אוהבת מין .ואפילו יש לי מגוון מרשים של ויברטורים .והוא מעדיף שאני ייענג את עצמי איתו מאשר שהוא ישקיע בי .דברתי איתו לא פעם והסברתי לו את הצורך שלי להרגיש אותו ולא את האביזרים אבל הוא פותר אותי בשטיות יש לנו יופי של מין וזוגיות אני פשוט מתוסכלת ובעיקבות זה פשוט הפסקתי לימשך אליו ואני כבר לא יוזמת .אז למעשה חיי המין שלי מאוד עלובים אגב אין מה לדבר על ייעוץ זוגי הוא לא מסכים ואני הולכת לפסיכולוגית לבד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלוואי עלי
ron17/05/2007הלוואי עלי אישה כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעל אינו משקיע...
19/05/2007תראי... אני קורא רק אותך (ולא את הצד של בעלך), וקולט תסכול עצום וחוסר תקשורת זוגית.
האם שיתפת את בעלך בתסכול הרב שאת מביעה כאן? אם אינו משקיע בהנאתך ושולח אותך אל האביזרים, הבעיה גדולה מכדי לתת לה פתרון קסם כאן. יש פער גדול בין איך שאת רואה את המין והאינטימיות בינכם לבין הדרך בה הוא רואה זאת. הוא אפילו לא מוכן להשקיע (רגשית) בטיפול זוגי או מיני, אז כנראה שהוא ממש לא מודע לעומק תסכולך.
כדאי שתציבי זאת כתנאי להמשך. שתבהירי חד משמעית את עמדתך. את לא צריכה לוותר על משהו שאת אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ד''ר חרותי.
ליליאן24/05/2007כמה שאתה צודק .אין לך מושג .אבל אני לא מוכנה לפרק את המשפחה יש לי ניסיון קודם ואני יודעת מה קורה לילדים כשהתא המשפחתי שלהם מתפורר .ואני לא מוכנה לעשות את הטעות בשנית .אני מוכנה להשלים עים חיי ללא סיפוק ראוי בשום תחום בזוגיות העלובה שלי .אבל תודה לך ואים תחשוב על איזו הברקה בשבילי אני אשמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת...
24/05/2007אין לי פתרון קסם.
כדאי שלאט ובזהירות תובילי אותו אל הטיפול הזוגי, תוך שימוש בתירוץ האמיתי שזה יעזור לשמור על התא הזוגי והמשפחתי. אולי אפילו תעזרי בדרך בטיפול פרטני. אל תוותרי על האושר שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי גלולת קסם ממתיקה
someone24/05/2007את לא רוצה לפרק תא מסוים בגלל נסינך המר ואת צודקת לפעמים ניתן להשלים חסכים בעזרת גורם בלתי מקושר אליכם לחוויות אישיות שלך שימלאו לך את החסר ואם את נראית כמו שאת מתארת אני מוכן לעזור לך ולגרום לך לסיפוק אינושי ולא ממוכשר אם בא לך שלחי מייל ל: (נמחק) מה שלא תעשי היהייה לך הצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsomeone היי
ליליאן28/05/2007מודה לך על ההצעה .האמת מאוד מפתה ללגום בחוץ אבל אני מעדיפה להיות נאמנה בראש ובראשונה לעצמי ואחר-כך לבן זוגי .ובכל זאת אתה מקסים.כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אחרתי את הרכבת, אבל אשמח לשמוע
דני24/05/2007ממך במייל שלי ואולי נמצא פתרון לשנינוץ אני גם סובל מאותה בעיה.
אגב, אני נשוי, 50.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)