איבר מין גדול,קשיים ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין גדול,קשיים ביחסי מין
    י
    04/03/2013

שלום,

מזה חודשיים אני יוצא עם בחורה,ולפני בערך שבועיים ניסינו לקיים יחסי מין וגינאליים, אך ללא הצלחה, איבר המין שלי גדול מהמוצע ומאוד עבה, הבחורה בעלת מימדי גוף קטנים ואגן צר מאוד,יש לציין שהבת זוג הקודמת שלי הייתה מלאה ולא הייתה לנו את הבעייה הזו. היא טוענת שהיא חווה כאב בלתי נסבל ולא מוכנה לחדירה מלאה.
    ניסינו הכל, שמנים והרבה משחקים מקדימים, אך ללא הצלחה.
    מה ההמלצות והעם יש פיתרון לבעייה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבר מין גדול,קשיים ביחסי מין - תגובה

אורית פס
    05/03/2013

בתור התחלה ועד שימצא פתרון אני ממליצה לכם להימנע מהמרכיב של חדירה ולקיים יחסי מין אך ללא חדירה ,מין חיצוני הכולל גרוי אורלי ,אנלי ,או בחיכוך....לבחירתכם.
    במקביל ניתם לעבוד עם חברתך עם ערכה של מבחנות [או דילטורים וגינליים] שהיא מחדירה לבד בסיכוך..וכך מתאמנת ומתקדמת בהדרגה מגודל אצבע ועד גודל אבר מין בזיקפה,
    לשם אבחון הבעיה והנחיות לתרגולת בבית היא לבד וגם יחד איתך כדאי לה\לכם לפנות לטיפול מיני.
    אגב,העובדה שהיא צרה ורזה לא בהכרח מלמדת על פתח נרתיק מוצר,זאת אפשר לאבחן בבדיקה גניקולוגית, ובכלל דרושה כאן בדיקה גניקולוגית מקדימה לטיפול במבחנות עמ"נ לשלול בעיה כלשהי מעבר לחוסר התאמה האנטומי ביניכם.
    בכל מרפאה לטיפול מיני ניתן יהיה לבדוק זאת וכן בכל פניה לסקסולוג\ית שידאג להפנות לבדיקה גניקולוגית מתאימה בטרם יחליט על הטיפול המתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו