טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 21 וכבר שנה וחצי שאין לי זקפה תקינה הכל התחיל בזמן של עייפות ואולי כצת לחץ בלימודים שאז ניסתי לאונן ולא היתה לי זקפה בכלל ניכנסתי ישר ללחץ והאכלתי את עצמי סרטים הייתי בתקופה של לחץ ומצב נפשי גרוע כמעט 8 חודשים והיום ב"ה הרבה יותר טוב המצב הנפשי אך אין לי זקפה לא בגירויי ואוננות ולא בבוקר אם כי פעמים יוצא לי לקום באמצע הלילה ולגלות זקפה בעוצמה של כ80% בערך עשיתי שתי בדיקות הורמונים שיצאו תקינות לחלוטין הייתי אצל שבע-מאות אורולוגים שבדקו לי את הפין ואמרו שאין שום דבר ונראה שהכל בראש חשוב לציין שכל השנה וחצי הזאת אין יום שאני לא חושב על זה וכן לא יוצא עם בנות מטעמי דת ולהלן כמה שאלות: 1 האם בכזו תקופה שארוכה שלא נראתה אפ' פעם אחת זקפה כמו שהיתה פעם יש מצב שזה פסיכולוגי ולא בגוף? 2 האם ויאגרה ומישפחתה יכולים לעזור בכזה מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1) מאוד סביר להניח שהבעייה היא על רקע פסיכולוגי ולא גופני. היית גם בבדיקות שחיזקו את זה.
2)ויאגרה סיאליס ולויטרה יכולים מאוד לעזור, אך כדי לפנות, בראש ובראשונה, לייעוץ מקצועי....שיסדר לך את המרכיב הפסיכולוגי, לפני שימוש בתרופה כזו או אחרת. אתה בן 21 ואין רצון שתיצור תלות בתרופה.
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד