בעית זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זקפה
    חי
    14/03/2013

בן 21 וכבר שנה וחצי שאין לי זקפה תקינה הכל התחיל בזמן של עייפות ואולי כצת לחץ בלימודים שאז ניסתי לאונן ולא היתה לי זקפה בכלל ניכנסתי ישר ללחץ והאכלתי את עצמי סרטים הייתי בתקופה של לחץ ומצב נפשי גרוע כמעט 8 חודשים והיום ב"ה הרבה יותר טוב המצב הנפשי אך אין לי זקפה לא בגירויי ואוננות ולא בבוקר אם כי פעמים יוצא לי לקום באמצע הלילה ולגלות זקפה בעוצמה של כ80% בערך עשיתי שתי בדיקות הורמונים שיצאו תקינות לחלוטין הייתי אצל שבע-מאות אורולוגים שבדקו לי את הפין ואמרו שאין שום דבר ונראה שהכל בראש חשוב לציין שכל השנה וחצי הזאת אין יום שאני לא חושב על זה וכן לא יוצא עם בנות מטעמי דת
    ולהלן כמה שאלות:
    1 האם בכזו תקופה שארוכה שלא נראתה אפ' פעם אחת זקפה כמו שהיתה פעם יש מצב שזה פסיכולוגי ולא בגוף?
    2 האם ויאגרה ומישפחתה יכולים לעזור בכזה מצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זקפה

הוספת תגובה

• בעית זקפה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/03/2013

1) מאוד סביר להניח שהבעייה היא על רקע פסיכולוגי ולא גופני. היית גם בבדיקות שחיזקו את זה.

2)ויאגרה סיאליס ולויטרה יכולים מאוד לעזור, אך כדי לפנות, בראש ובראשונה, לייעוץ מקצועי....שיסדר לך את המרכיב הפסיכולוגי, לפני שימוש בתרופה כזו או אחרת. אתה בן 21 ואין רצון שתיצור תלות בתרופה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו