שורש העניין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורש העניין
    טל
    14/03/2008

מאז גיל ההתבגרות אני מרגיש משיכה מינית חזקה לבחורות אך רק כלפי נשים מסויימות (אולי זה חלק מאינסטינקט ההישרדות כשזן אחד נמצא בהכחדה גובר החשק מיני) מרוב החשק לפעמים קשה היה להוציא מילה מהפה וגם חששתי לדבר ולהתחיל עם בחורות ובכל פעם כשארזתי אומץ ודיברתי חוץ מתירוצים, התנשאות, לעג, אדישות לא קיבלתי שום דבר. היו גם נשים של שיתפו פעולה קצר כדי להוציא כסף ודברים אחרים ממני וכשמצאו בי נקודות רגישות לא היססו ללחוץ עליהן ורק הגבירו את הכאב וכל מה שניסיתי כדי להתקרב לנשים שום דבר לא עזר)))
    עכשיו בספק שאוכל ליצור איזושהו קשר עם אישה ויותר לאף אני אחת לא מאמין ועל אף אחת לא אסמוך.

למה זה קורה דווקא במדינה הזאת?

לא אכפת לי כבר מה שיקרה כאן בעתיד ועם מי יצאו הבנות ואיפה ישכבו אני עוזב ועושה את זה בלי שום חרטה כי אין לי כאן אפילו רגע אחד טוב לזכור בחיים האישיים וכאן הייתי מתוסכל ובודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורש העניין

הוספת תגובה

• זה קורה גם במדינות אחרות...

15/03/2008

למה אתה מקשר זאת דווקא למדינה?

האם ניגשת לטפל בעצמך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו