מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנרתיק נסגרמורן23/03/2013
היי, אני כבר 5 חודשים עם אותו הבן זוג, בקיום יחסי מין... בדרך לזוגיות
אחרי סקס , שאגב זה קרה לי גם עם האקס שלי, הנרתיק שלי נסגר ואין אפשרות לחדירה.....זה קורה שאני גומרת אני לא יכולה להמשיך לקיים יחסי מין, וזה מתחיל לתסכל אותי. כן אנחנו מתחילים הכל שוב את המשחק המקדים , כדי שלא יהיה יובש ושהנרתיק יהיה פתוח יותר........ואם הצלחנו אז באמצע זה מתייבש שוב, ממש באסה, אני לא מבינה למה זה קורה. לפעמים אנחנו מצליחים ואז השפתיים שלי מתנפחות ואדומות אני הולכת לישון ואז אני קמה עם קצת כאבים ובמשך היום זה נעלם לגמרי.
שחשוב לציין, אנחנו עושים יחסים ללא קונדום (קונדום עושה לי חיכוך לא נעים ויישר אדמומיות), והוא גומר לי בפנים.
יש פיתרון לעיניין הזה? וממה זה יכול לנבוע?...
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנרתיק נסגר - תגובה
נטע ידיד26/03/2013לא הבנתי אותך עד הסוף, נראה שאת מציינת מספר בעיות. יתכן שבמצב בו את גומרת לפניו את ננעלת לזמן קצר מעוצמת ההתכווצויות האם לזה התכוונת? אם כן תדאגו לבצע את החדירה לפני שאת גומרת, תדאגו שהוא יגמור ראשון. באשר לרגישות שלך לגבי קונדום זה בהחלט מוכר וידוע, לא הבנתי את הקשר של זה למה שאת מתארת.
באשר לתחושה של שפתיים נפוחות ותחושת מתח בנרתיק - זו תופעה אופינית למי שלא גמרה.
האם אתם מצליחים לבצע חדירה במצבים מסוימים או שאת תמיד נעולה? במידה ואת תמיד נעולה מדובר בואגיניסמוס, נעילה של הנרתיק כתוצאה מחרדה כלשהי - טיפול בואגיניסמוס ופתרון הבעיה יכול להתקיים רק במסגרת טיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)