טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שמח לשתף אתכם במסעות שערכתי לגילוי הנקודה, ובהזדמנות זו להודות לכל בנות הזוג שלי, המדהימות, כל אחת בדרכה אשר שיתפו איתי פעולה עם בידיעתן או ללא.
ראשית המסע הוא בליקוק הנרתיק והדגדן של בת הזוג, זאת על מנת שתגיע למצב של רטיבות וגירוי גבוה, אפשר גם לנסות חדירה ותנועה עד כמעט אורגזמה, יציאה, ורק אז כאשר היא רועדת נוזלת ובוערת, מכניסים את האצבע לתוך הנרתיק ומחפשים מרקם מעט קשה יותר, שונה מהמרקם סביב. אם מצאתם את הנקודה הרי שזו נקודת הג', אך זה עדיין לא מבטיח שזהו אכן המקום האידאלי בשבילה, יתכן שהיא מעדיפה חדירה או גירוי בדגדגן או שילוב של שניהם, שבד"כ עובד על רוב הבנות.
בכל מקרה תמיד כדאי להיות עדינים וסבלנים, ולקחת בחשבון שיש נשים שמראש לא אוהבות את הכנסת האצבע והחיטוט בתוך הנרתיק, ואז יש אפשרות להסביר להן לאן אתה חותר, או פשוט לוותר.
בהצלחה במסע, ואני מבקש לציין לסיום שכאשר יש אהבה או קשר עמוק בין בני הזוג, החקירה הרבה יותר קלה ונעימה, או במילים אחרות: חיפוש נקודת G לא מומלץ לפעם הראשונה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד