יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    חסוי
    31/03/2013

שלום רב !

אני בן 18 ויש לי בעיה מגיל 15 הייתי מאונן בכמויות גדולות והיגעתי למצב שיש לי זרע מימי ועכשו אני כבר בן 18 ואני לא מאונן ביכלל ועדיין יש לי זרע מימי אפילו פעם אחת ניסיתי ליראות לא אוננתי במשך 3 חודשים וזה עדיין היה ככה כאילו הזרע לא מיתחדש לי הזרע וגם אין לי תחושת חרמנות כמו שהיה מיתחדש לי הזרע רק דחף מיני מה אני אמור לעשות ? ראיתי באינטרנט שיקיימים ויטמינים האם זה מומלץ בבקשה זה חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה זה מאוד חשוב לי

חסוי
    05/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיגות הזרע

ד"ר רפי חרותי
    18/04/2013

צמיגות הזרע עשוייה להשתנות אצל אותו אדם. היא אינה תלויה בכמות האוננות, כך שהעובדה שאתה חושב שהזרע המיימי קשור לאוננות רבה בגיל 15 אינה נכונה.

איכות הזרע נבדקת תחת מיקרוסקופ (בבדיקת זרע) ולא במראה עייניי (דליל או צמיגי...).

לגבי תחושת חרמנות - יש לבדוק האם הסיבה גופנית או רגשית ולטפל בהתאם. תמנע מלקיחת "ויטמינים" שראית באינטרנט, כי לרוב מדובר בשרלטנות. אם אתה חושב שיש בעיה גש לבירור במרפאה לבריאות מינית. תגגל ותמצא רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות.

בברכה,
    ד"ר רפי חרותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו