טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 18 ויש לי בעיה מגיל 15 הייתי מאונן בכמויות גדולות והיגעתי למצב שיש לי זרע מימי ועכשו אני כבר בן 18 ואני לא מאונן ביכלל ועדיין יש לי זרע מימי אפילו פעם אחת ניסיתי ליראות לא אוננתי במשך 3 חודשים וזה עדיין היה ככה כאילו הזרע לא מיתחדש לי הזרע וגם אין לי תחושת חרמנות כמו שהיה מיתחדש לי הזרע רק דחף מיני מה אני אמור לעשות ? ראיתי באינטרנט שיקיימים ויטמינים האם זה מומלץ בבקשה זה חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צמיגות הזרע עשוייה להשתנות אצל אותו אדם. היא אינה תלויה בכמות האוננות, כך שהעובדה שאתה חושב שהזרע המיימי קשור לאוננות רבה בגיל 15 אינה נכונה.
איכות הזרע נבדקת תחת מיקרוסקופ (בבדיקת זרע) ולא במראה עייניי (דליל או צמיגי...).
לגבי תחושת חרמנות - יש לבדוק האם הסיבה גופנית או רגשית ולטפל בהתאם. תמנע מלקיחת "ויטמינים" שראית באינטרנט, כי לרוב מדובר בשרלטנות. אם אתה חושב שיש בעיה גש לבירור במרפאה לבריאות מינית. תגגל ותמצא רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות.
בברכה, ד"ר רפי חרותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד