לא נמשך לישבנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשך לישבנים
    יעל
    02/04/2013

אני יוצאת עם בחור נחמד ורציני כבר חודש וקצת בערך, הוא מוצא חן בעיני מאד אבל יש לנו בעיה בתחום המיני.
    דבר ראשון, יש לו חרדת ביצוע.
    דבר שני, הוא מאד נמשך אל החזה שלי, ואל איזורים אחרים נוספים....אבל אל הישבן ממש לא. הוא טען שזה לא אישי, ואינו נמשך לאף ישבן. תנוחת דוגי סטייל לא עושה לו את זה. הוא אמר לי שזה מזכיר לו אונס.
    אני תוהה,האם מדובר ברתיעה פסיכולוגית בלבד שאפשר לפתור אותה, ובסוף הוא עוד יהנה מהתנוחה, או שמדובר במשיכה / אי משיכה פיזית לחלוטין, והוא לעולם לא ימשך לאף ישבן ולא יעשה דוגי סטייל לעולם.
    בנוסף לכך, לדעתי הוא שמרן במיטה (אין גיוון של תנוחות, כשהצעתי משהו מול המראה הוא פלט הערה צינית נבוכה), אם כי דואג לספק אותי. הנשיקות שלו עצורות.
    אציין כי מחוץ למיטה הוא חם ומחבק, ועוזר ודואג. כרגע הוא גם בין עבודות וגר עם הוריו, מה שלא ממש תורם לכל בסיטואציה, ובמיוחד לבטחונו העצמי.
    חבל לי לוותר עליו. האם מדובר בבעיה עם פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשך לישבנים

הוספת תגובה

• לא נמשך לישבנים - תגובה

נטע ידיד
    13/04/2013

הבעיה אותה אני רואה היא הפערים ביניכם. במין לכל אחד הבחירות שלו, המטרה למצא מכנה משותף שיתאים לשניכם. יש מי שאוהב דוגי סטייל ויש מי שלא, יש מי שאוהב מין אוראלי או אנאלי ואחרים לא, יש מי שאוהב סאדו מסוכיזים ואחרים לא. כעת את צריכה להחליט מה את רוצה ועם מה את מוכנה להתפשר. ברגע שגבר חש שהוא לא טוב במיטה עולה הסיכוי שהוא יסבול מחרדת ביצוע.
    מין צריך להעשות מתוך הנאה ולא מתוף כפיה. כפי שאת נמשכת לדברים שונים ואוהבת סוגי מגע שונים כך גם הוא. חשוב שתכבדי זאת ותנסו יחד למצא דברים משותפים שמענגים את שניכם ונעשים מתוך הנאה ולא מתוך כפייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רן
    06/05/2013

הפתרון נמצא כאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו