שאלה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה
    ענת
    16/03/2008

אני בת 26 וחבר שלי בן 32 הוא מקסים אוהב ומפנק ויש ביננו אהבה גדולה,מערכת יחסים תקינה בריאה ובוגרת וסקס טוב. לאחרונה גיליתי שהוא צופה בפורנו מבלי ששם לב שראיתי במה צפה. לאחר יומיים גיליתי שיש לו תיקייה במחשב שמלאה בסרטי פורנו "מלוכלכים". אני לא אוהבת את הרעיון. אני יודעת שהוא אוהב סקס ולפי ההתנהגות שלו אין משהו שמעורר תמיהה. האם יש מקום לדאגה האם הוא סוטה? האם זה נורמלי? איך אדבר איתו על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה

הוספת תגובה

• מומלץ לכל אדם בוגר לראות פורנו

רועי סטודנט26
    16/03/2008

היי ענת
    לא רק שאת צריכה לראות בכך דבר חיובי ובריא עלייך גם להצטף אליו לצפייה זהו חלק מקשר בריא בין בני זוג שידעו ללמוד ולהנות מעוד דברים יחדיו.
    מהפורנו ניתן ללמוד והוא יכול גם לשמש במחרמן לקראת מעשה האהבה בין בני זוג ולכן הוא מומלץ לצפייה משותפת.
    אני צופה לא מעט ונהנה מאוד זה כייף כדאי לך להצטרף אליו ואם אחרי מספר פעמים תחליטי שזה לא לטעמך זכותך אך בשום אופן אל תנסי לשנות את האופי של בן זוגך כי אם אחד לא נהנה ממשהו אין זה אומר שגם על השני לא להנות ממנו מותר שלכל אחד מבני הזוג יהיו העדפות משלו לדברים מסויימים ממש כמו באוכל וכדומה.
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יודעת מה זה סוטה ביכלל? מה קשור

/
    16/03/2008

סוטה למי שרואה פורנו? זה לגיטימי לגמרה זה לא סטיה ביכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת שלום!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/03/2008

זה נורמאלי, הוא אינו סוטה.... ופשוט תגידי לו שעברת ובמקרה ראית שהוא צופה....דברי ישר וישיר על מה זה עושה לך! רק צאי מתוך תובנה שהוא אינו יוצא דופן, אינו סוטה ואין לך מה לדאוג אלא אם צכן זה בא על חשבון איכות ותדירות המין שלכם!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו