טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 21, ויש לי חבר בן 25, אנחנו חברים כמעט שבע שנים הוא לא ידע אזה קודם ואני גם כן לי זה לא מפריע הסקס שלנו מצויין אני יוןדעת כי הוא מספר לי אנחנו מדברים על הכל שקצת מפריע לו שהוא לא היה עם אחרות לפני כי הוא לא יודע איך זה , הוא אוהב אותי ואני אותו ואנחנו רוצים גם להתחתן הוא מדי פעם המחשבה שלו שהוא לא יודע אחרות מציקה לי נפרנו פעם אחת לחצי שנה , הוא יצא עם בנות אבל לא היה מסוגל כי הוא אוהב אותי הוא מאוד סטרילי ונקי ככה שיש לו בעיה גם ככה אני יודעת שהוא עושה ביד לפעמיים ועכשיו גם לאחרונה הוא קנה מחשב אז הוא צופה באתרי פורנו ועושה ביד
אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה אניצריכה לעשות כי מפריע לי שהוא לא ישע אחרות ושזה גם במחשבה מפריע לו והגלישה באינטרנט ממה זה נובעוחשוב לי לציין שהוא סוג של בנאדם לא עם ראש כחול יותר מידי , אם אנחנו שוכבים מספיק לו פעם אחת ביום הוא מאוד שולט ביצריו אני לא יודעת מה לחשוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הוא מרגיש צורך להיות עם אחרות ואתם מדברים על זה הרבה אז זה בילתי נמנע ועליו להיות עם אחרות ואם הוא מחליט שאת האחת בשבילו ולא מענין אותו יותר להיות עם אחרות אז תתקדמו הלאה. לא ניתן להמשיך לדבר על כך לנצח צריך להחליט אם הנושא עד כדי כך מפריע אז אין ברירה ועליו להיות עם אחרות אם יהיו אחרות :-) בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד