שאלה שהתחילה להטריד אותי .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שהתחילה להטריד אותי .
    עדי
    16/03/2008

אני בת 21, ויש לי חבר בן 25, אנחנו חברים כמעט שבע שנים הוא לא ידע אזה קודם ואני גם כן
    לי זה לא מפריע
    הסקס שלנו מצויין אני יוןדעת כי הוא מספר לי אנחנו מדברים על הכל שקצת מפריע לו שהוא לא היה עם אחרות לפני כי הוא לא יודע איך זה ,
    הוא אוהב אותי ואני אותו ואנחנו רוצים גם להתחתן הוא מדי פעם המחשבה שלו שהוא לא יודע אחרות מציקה לי נפרנו פעם אחת לחצי שנה , הוא יצא עם בנות אבל לא היה מסוגל כי הוא אוהב אותי
    הוא מאוד סטרילי ונקי ככה שיש לו בעיה גם ככה
    אני יודעת שהוא עושה ביד לפעמיים ועכשיו גם לאחרונה הוא קנה מחשב אז הוא צופה באתרי פורנו ועושה ביד

אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה אניצריכה לעשות כי מפריע לי שהוא לא ישע אחרות ושזה גם במחשבה מפריע לו והגלישה באינטרנט ממה זה נובעוחשוב לי לציין שהוא סוג של בנאדם לא עם ראש כחול יותר מידי , אם אנחנו שוכבים מספיק לו פעם אחת ביום הוא מאוד שולט ביצריו
    אני לא יודעת מה לחשוב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין הרבה מה לעשות התשובה פשוטה

רועי סטודנט26
    16/03/2008

אם הוא מרגיש צורך להיות עם אחרות ואתם מדברים על זה הרבה אז זה בילתי נמנע ועליו להיות עם אחרות ואם הוא מחליט שאת האחת בשבילו ולא מענין אותו יותר להיות עם אחרות אז תתקדמו הלאה.
    לא ניתן להמשיך לדבר על כך לנצח צריך להחליט אם הנושא עד כדי כך מפריע אז אין ברירה ועליו להיות עם אחרות אם יהיו אחרות :-)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו