לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    מיכל
    18/05/2007

היי..אני בת 19.יש לי חבר כבר שנה וחצי ואנחנו שוכבים לפחות 4 פעמים בשבוע ולפניו היה לי גם חבר שהייתי איתו בערך שנתיים וגם איתו שכבתי 4 פעמים בשבוע לפחות...הבעיה שלי היא שאני בחיים לא גמרתי עם שני הפרטנרים שהיו לי..אני לא גומרת לא מחדירה ולא כשהם מאוננים לי...אני גומרת רק באוננות שלי עם רוקט פוקט או זרם מים...האם תוכלו להסביר לי ממה נובעת הבעיה שלי??..ואם אי פעם אני יגמור במגע עם בן זוגי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• כנראה שהרגלת את עצמך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    18/05/2007

לעוצמת גירוי גבוהה ע"מ להגיע לאורגזמה!, משום כך את מתקשה להגיע לחווי הזו עם בן זוג. מה שמומלץ הוא שתנסי להגיע לאורגזמה לבד באוננות ולאחר שתצליחי, נסי עם בן זוגך. לגבי אורגזמה בחדירה.... בואי נדבר אחרי שתגיעי לאורגזמה באוננות.
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה ..

מיכל
    19/05/2007

ניסיתי להגיע בכוחות עצמי לאורגזמה..והצלחתי ללא עזר של רטט חזק... לקח לי קצת יותר זמן...
    ואחר כך ניסיתי כמה פעמים עם בן זוגי...[לא באותו יום] ולא הצלחתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את/ם בדרך הנכונה...

עידן מיליצ'ר
    19/05/2007

ויתרת/ם מהר מידיֱֱ
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו