מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתבייש מאשתיצחי18/05/2007
אני נשוי חמש שנים ויש לי קשר טוב מאוד עם אשתי. יחסי המין שלנו טובים אבל לאחרונה התחלתי להינות מאוד מכך שאשתי חודרת אלי. אני נהנה להפסיק להיות המאצ'ו במיטה, ואני מרשה לאשתי לפסק לי את הרגליים ולהחדיר לי אצבע לפי הטבעת. במקרים רבים אני מאבד שליטה ומתחיל לבכות, אני מרגיש פתוח ונטול הגנה ואשתי פשוט שולטת בי לחלוטין. האורגזמות שלי מטורפות ואני נהנה העוצמה ומהשליטה של אשתי בי. הבעיה היא שאחר כך אני מאוד מתבייש ממנה, במיוחד שהיא מתבוננת בי במבט מחייך ומנצח.אני חושש שבטווח הארוך אשתי תראה בי גבר חלש וכנוע וזה ישפיע על היחסים שלנו, מצד שני בכל פעם שאשתי מתחילה ללטף לי את פי הטבעת אני נכנע ומפסק רגליים. האם עדיף להפסיק עם קיום יחסי מין כאלה? האם בטווח הרחוק אשתי תחשוב שאני גבר חלש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הקשר בין ההנאה שלך מהמין אותו
ד``ר עידן מיליצ`ר18/05/2007אתה מתאר לבין גבר חלש?! נהפוכו...אתה גבר חזק, פתוח ומשוחרר להרשות לעצמך ולאישתך להנות ממין במיטבו! ללא עכבות!!. ד"א גברים רבים נהנים ממגע בפי הטבעת, דבר המביא אותם לאחלה אורגזמות!!! זה לא עושה אותם (כמו שזה לא עושה אותך)גבר חלש , נשלט ו/או כל דבר אחר!. אל תתבייש תן לעצמך ולאישתך ל ב ל ו ת !!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עידן
צחי18/05/2007עידן תודה על הפרגון. מה שמביך אותי במיוחד הוא נושא הבכי. כאשר אנו מקיימים יחסי מין בצורה רגילה זה לא קורה ואני נשאר בשליטה. אבל כאשר אשתי חודרת אליי אני לא מסוגל להתאפק. אני חייב לציין שאשתי אשה מאוד מודעת לעצמה וגם לי והיא פשוט קוראת אותי. לא נותנת לי לגמור לפני הזמן, משחקת בקצב ובעומק ואז כשאני על הקצה היא עושה איזו תנועה כמו למשוך לי את הראש לאחור או לפסק לי את הרגליים בכוח ולחדור אלי בעוצמה גדולה . אני פשוט פורץ בדמעות עם הגמירה בתחושת שחרור עצומה. פעם אשתי אמרה לי שהיא נהנית מאוד לראות אותי ככה ושאני לא אעשה מזה עניין. הבעיה שאחר כך אני לא מסוגל להסתכל לה בעיניים. מה לעשות? מה אתה מציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחי!
עידן מיליצ'ר18/05/2007התברכת ב2 דברים....לפחות:
1)גילית את נקודת ה-P זו נקודת ה-G של הגבר הנמצאת בחלחולת של הגבר.
2)אישה מפרגנת היודעת מה ואיך לעשות לך ללא הסתייגות והמנעות.
אל תתבייש!! תבכה חופשי!!! הגבר המודרני, מחליף גלגל בפנצ'ר, שומע מוזיקת מעליות וגם בוכה מהנאה ו/או צער!!
תמשיך ככה, יש רבים שמקנאים בך ומסננים כרגע מבין שיניהם שה' נותן אגוזים...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)