פחד ממגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד ממגע
    ענת
    06/05/2013

היי, אני בת 22 ללא חבר. הייתי עם שני גברים בעבר, פעמים אחדות עם כל אחד (ללא קשר מחייב). הראשון שהייתי איתו היה גבר מנוסה ובוגר וזה היה אקט יחסית מוצלח (לפי השוואה עם חברות) הרגשתי איתו מאוד טוב, הייתה משיכה הדדית והאווירה הייתה רגועה. בפעם השנייה או השלישית הוא הסב את תשומת ליבי לגבי העניין שלא נגעתי לו באיבר המין. לאחר מכן חשבתי על זה שאכן המחשבה של לעשות ביד למישהו (שלא נדבר על לרדת למישהו) ממש מלחיצה אותי ועל גבול המגעילה.. כשהייתי עם הבחור השני (סטוץ חד פעמי) הייתה נגיעה קצרה ולעניין ושומדבר מעבר ובאמת הרגשתי עם זה לא כ״כ נוח... רציתי לדעת האם זה לגיטימי? ממה זה נובע? תודה רבה, תשובה לעניין מאוד תרגיע ותספק, אחת שחוששת ;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד ממגע

הוספת תגובה

• פחד ממגע - תגובה

נטע ידיד
    12/05/2013

במין הכל לגיטימי בכל מקרה כדאי לברר מדוע זה מגעיל. נגיעה באיברים אינטימים היא חלק מהחקירה הטבעית במין, זה לא אמור להגעיל ולכן ממליצה לך כן לנסות ולברר זאת. יש הבדל בין מין עם משהו קבוע שנמשכים ואוהבים לבין סטוצים קצרים ולכן אולי כדאי לבדוק את יחסך לנגיעה בתוך מערכת יחסים ממושכת בקשר מחייב ע םבן זוג שאת נמשכת אליו ואוהבת, לעיתים ההרגשה והרצון לגעת ולהעניק שונהים לחלוטין בוך קשר אמיתי.
    יש הבדל בין נגיעה למשגל אוראלי. אפשר לגעת ולהנות מנגיעה ועדיין לא לאהוב משגל אוראלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו