למה אין חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אין חשק
    יורם
    06/05/2013

שלום לכולם אני בן 39 ואשתי בת 41 אנחנו נישואים 13 שנים פלוס 3 ילדים . הבעיה הי הבער החשק המני בינינו הוא עצום אני יש לי חשק כמעט יום יום אבל אישתי אין לה בכלל חשק ,בשבילה סקס לא מעניין בכלל. אבל אני עושה הכול כדי שהיא תהנה בזמן הסקס ואני משתדל שהיא תגמור כל פעם ואני רואה שהיא כמה שהיא נהנית אבל וכול זאות תמיד אני יוזם והרבה פעמים היא לא מסכימה ואז אומרת לי לא בא לי .מה לעשות תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אין חשק

הוספת תגובה

• למה אין חשק - תגובה

נטע ידיד
    12/05/2013

הצורך המיני משתנה מאדם לאדם, לעיתים קרובות קורה שיש פערים ברצונות ובצרכים בין בני זוג. עיסוק בילדים ועבודה מעייפים מאד ועשויים לפגום בחשק, גם לחץ לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה כשלצד השני צרכים נמוכים יותר יכול לפגום ברצון לעשות זאת. אתם חייבים לשוחח על כך ולמצא את עמק השווה תדירות ששניכם תוכלו לחיות אתה בשלום. תוכלו לקבוע ימים מסויימים בשבוע שבהם היא פחות עייפה כמו בסוף שבוע למשל. חשוב שתעשו דברים כפיים זוגיים שיעלו את רמת החשק. כדאי שתבדוק ממה היא נהנית ומה היא אוהבת. אם הפערים ימשיכו ממליצה לפנות לטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו