טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 16 כל הזמן עושה ביד יש לי כמה שאלות: 1. למה אני שופך מהר כאשר אני עושה ביד בליי להרגיש באורגזה של שפיכה . 2.כמה בעמים ניתן לעשות ביד ביום.והאם זה מזיק לעשות המון 3.אחרי שאני שובכ הזיין נופל ומתחיל להיות קטן למה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שאתה לחוץ בעת האוננות ולכן אתה גומר מהר זו גם הסיבה שבגללה אתה זקוק לאוננות חוזרת ונשנית ,אני מניחה שככל שאתה מאונן יותר אתה גומר לאט יותר. נסה לאונן בקצב איטי יותר ולזהות את הרגע לפני שאתה גומר. תעצור את האוננות ורק אז תחזור אליה. ברגע שתזהה את הרגע לפני שאתה שופך תוכל להאריך את זמן הזיקפה. בזמן אוננות איבר המין גדל כיון שהוא מתמלא בדם. אחרי השפיכה הוא מתרוקן וחוזר לגודל במנוחה. מותר לאונן אך חשוב שזה לא יהיה על חשבון מעשים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד