גומר מהר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר מהר..
    אפי
    18/03/2008

אנ מקיים יחסי מין עם חברה שלי כחודשיים. אבל אני עדיין גומר דיי מהר אחרי איזה 4 דקות..אחריי זה אני ממשיך אך לפחות בשבילי זה כבר לא כזה מהנה כמו לפני השפיכה.. מה אפשר לעשות..איך לגרום לחברתי לגמור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר..

הוספת תגובה

• האם זו באמת שפיכה מהירה?!

18/03/2008

אני לא חושב שמדובר בשפיכה מהירה.

שפיכה מהירה היא אחת הבעיות הנפוצות בתחום הבריאות המינית. קשה לאמוד את שכיחותה, אך הערכה גסה היא שכשליש מהגברים סובלים מבעיה זו או חוו אותה. מדובר במצב בו הגבר אינו יכול לשלוט בעיתוי השפיכה ולגמור בזמן אותו הוא בוחר. הבעיה נובעת לרוב מלחץ נפשי רב ומהתרכזות בפליטה במקום התרכזות בתהליך ההנאה הכולל, מה שמוביל לסף גירוי נמוך, היסחפות, חוסר ריכוז, הרגל נרכש וכדומה. ייתכן גם מקור ביולוגי-כימי - בעיה במאזן כימי במח הגבר.

מקובל לומר שמי ששופך תוך פחות מדקה מאז החדירה נכלל בקבוצת השופכים הזריזים, כך שאיני חושב שאתה שופך מהר. ייתכן שאתה מושפע מסרטים וסיפורים וחושב שמשך זמן החדירה צריך להיות ארוך מכפי שהוא בפועל.

לפי מה שאתה מתאר אינך סובל מחוסר שליטה או משפיכה מהירה, אך בהחלט חשוב שתרכוש ידע כיצד לענג את זוגתך גם ללא זקפה וגם ללא שימוש באיבר המין.
    .
    אגב, כאשר מדובר בשפיכה מהירה, ניתן לטפל במסגרת טיפול זוגי ואישי הניתן ע"י מטפלים מיניים מוסמכים (סקסולוגים), במהלכו לומדים טכניקות של התרכזות בתחושות ותזמון שפיכה יותר מוצלח. לאור גילך הצעיר וכן בשל העובדה שאיני משוכנע שאכן מדובר בשפיכה מהירה, אני מציע לך בינתיים כמה טכניקות שעשויות לסייע:

לדעתי, רצוי שתבנה בהדרגה מצבי אינטימיות המבוססים על כבוד הדדי, אמון, אהבה ולאו דווקא על מאפייני ביצוע. זה יסייע במידה רבה גם להפחתת המבוכה. סביר להניח שאם יאהבו אותך, על מכלול מרכיבי האישיות שלך, הרי הזמן עד לשפיכה לא ישנה הרבה, אם נלווים אליו מרכיבי עינוג הדדי מגוונים. אל תתמקד בחדירה כלל אלא בהנאה מהפעילות המינית בכללה. אל תתאמץ לחדור ולשלוט בעצמך- כי ככל שתנסה יותר כך גדל הסיכוי לאובדן השליטה. דווקא חוסר התרכזות בזה והתרכזות בתחושות הגופניות- משפר את משך הזמן. שיטה לתרגול עצמי מתוארת יפה בספרה של ד"ר הלן זינגר קפלן - פז"מ (= כיצד להתגבר על פריקת זרע מהירה) בהוצאת ביתן, אם כי איני משוכנע שאתה זקוק לכך בשלב זה של חייך. לך תתרגל איתה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו